Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Revitalizacija karijere

Najveći promašaj Reala pronašao klub: Vraća se u grad gdje je igrao najbolji nogomet karijere?

Nekada je bio najbolji igrač Premier lige, a sada bi se ondje mogao vratiti kao slobodan igrač.

Antonio Rüdiger, Luka Modrić i Eden Hazard (Foto: Afp)

Karijera Edena Hazarda odlaskom u Real Madrid doživjela je neočekivan krah. Ozljede, borba sa viškom kilograma, manjak discipline samo su neki od problema s kojima se Belgijanac susreo u Kraljevskom klubu.

Sada kao slobodan igrač traži mjesto gdje će revitalizirat svoju karijeru, a interes je pokazao jedan neočekivani kandidat.

Luis Rubiales i Rocio Galvez Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza niti nakon skandala ne želi odstupiti: "Što sam napravio?" divider

Naime, Crystal Palace spreman je ponuditi ugovor Edenu Hazardu izvještava španjolski AS. Nešto što je bilo nespojivo prije samo nekoliko godina moglo bi se uskoro zaista dogoditi, ukoliko londonski klub, u ponudi, ne prestignu uobičajeni sumnjivci iz Saudijske Arabije.

Hazarda je Real Madrid doveo kao pravu zvijezdu 2019. godine. Samo ljeto prije njegovog dolaska u prijestolnicu Španjolske, Hazard je na svojim plećima odveo Belgiju do polufinala svjetskog prvenstva. U transferu vrijednom 115 miliona eura Real je doveo igrača koji je trebao naslijediti Cristiana Ronalda, ali nikada nije opravdao očekivanja.

Abdullah Talal Hameed Pronađen nestali nogometaš Gorice: Živ je i zdrav divider

U posljednjoj sezoni Hazard je skupio samo 392 minute u Real Madridu. U 10 utakmica upisao je jedan gol i dvije asistencije.

“Budućnost? Ne znam zaista. Nakon tri teške godine sada samo želim provesti vrijeme s obitelji i otići na odmor kao i svi drugi. Pročitao sam dosta gluposti prethodnih dana".

Pojavljivale su se informacije da bi Hazard mogao uskoro i završiti karijeru ukoliko ne pronađe unosan angažman. Na svom vrhuncu Hazardova vrijednost iznosila je 150 milijuna eura, dok dana vrijedi tek 5 milijuna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider