Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sletio u nizozemsku

Emotivan oproštaj Luke i mame Ivanušec: Poznato je i koliko će Dinamo zaraditi

U Maksimiru će dobiti i 15 posto od idućeg transfera. Iz zračne luke jutros ga je ispratila i naša ekipa.

Nakon sjajne i vrlo emotivne večeri na Maksimiru, gdje je odigrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo, Luka Ivanušec jutros je u pratnji obitelji i menadžera otputovao u Nizozemsku, gdje ga čeka potpis ugovora sa nizozemskim prvakom Feyenoordom.

Za Dinamo je odigrao 173 utakmice, postigao 37 golova i 19 asistencija. S klubom je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske u isto toliko godina, a jednom je osvojio i Hrvatski kup.

Luka Ivanušec Mali susjed napisao predivnu pjesmu: Ivanušeca nakon oproštaja od Dinama dočekala poruka na vratima divider

Dinamo će zaraditi 8,5 milijuna eura, a nešto će novca sjesti i od dodatnih bonusa. U Maksimiru će dobiti i 15 posto od idućeg transfera. Iz zračne luke jutros ga je ispratila i naša ekipa.

''Očekivao sam da ću bit toliko emotivan, ali da ću doživjeti jedan takav oproštaj to nisam očekivao tako da još se jednom moram zahvaliti svim navijačima kao su se oprostili od mene, stvarno svaka čast svima. Došao je kraj idem na jedan novi izazov jednu novu ligu i mislim da je idealna međustepenica i jedna novi korak i mislima da je jako dobar odabir'', rekao je Ivanušec.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider