Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je krivo shvatio

Najlegendarniji hrvatski izbornik opet u akciji: ''Ne snimaj, spusti kameru''

Izbornik Dena se vratio i podržao ovaj put navijače Varteksa koji skupljaju novac za - travu.

Izbornik Dena se vratio

U trećeligašu NK-u Varteks dobili su veliku podršku u akciji "Kupi travu za Varteks". Nakon što smo vidjeli kako legendarni Veldin Karić, koji je prošle sezone nosio narančasti dres, zalijeva travu, ovaj put je nešto s travom radio možda i najlegendarniji hrvatski izbornik.

Vratio se za ovu akciju Dena, vječni izbornik hrvatskih nogometnih huligana, naravno izmišljeni lik najpopularnije parodije sad već kultne ekipe Gitak TV.

Veldin Karić zalijeva travnjak (Screenshot) Urnebesnim videom NK Varteks pozvao navijače u pomoć: "Karić! Kaj to delaš?" divider

Izbornik Dena nevoljko je u svom stilu dao podršku ovoj akciji Varteksa, iako isprva nije shvatio o kakvoj se kupovini trave radi. Izbornika huligana prekinuli su u jednoj sumnjivoj radnji, a kako se ekipa iz Gitak TV-a ovaj put našalila s huliganskom scenom, pogledajte u videu.

Podsjetimo, akcija "Kupi travu za Varteks'' započela je nedugo nakon početka akcije ''Za Varteksov dom'', u kojoj su skupili dio novca  potreban za početak izgradnje i opremanja sustava kontejnerskih svlačionica na novom Varteksovu terenu koji će niknuti u varaždinskom naselju Hrašćica. Tamo se trenutačno nalazi stariji kompleks s travnjakom, a novi trećeligaš tamo će pokušati napraviti svoj dom.

NK Varteks (Foto: Facebook) Povijesni projekt navijača Varteksa: Grade svom klubu kamp, evo kako se uključiti divider

Cilj je skupiti 250.000,00 kn, a zainteresirani sredstva mogu donirati na linku. Možete označiti koji dio travnjaka želite ''kupiti'', a četvorni metar stoji 150 kuna. Svi donatori bit će objavljeni na web-stranicama NK-a Varteks te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider