U trećeligašu NK-u Varteks dobili su veliku podršku u akciji "Kupi travu za Varteks". Nakon što smo vidjeli kako legendarni Veldin Karić, koji je prošle sezone nosio narančasti dres, zalijeva travu, ovaj put je nešto s travom radio možda i najlegendarniji hrvatski izbornik.

Vratio se za ovu akciju Dena, vječni izbornik hrvatskih nogometnih huligana, naravno izmišljeni lik najpopularnije parodije sad već kultne ekipe Gitak TV.

Izbornik Dena nevoljko je u svom stilu dao podršku ovoj akciji Varteksa, iako isprva nije shvatio o kakvoj se kupovini trave radi. Izbornika huligana prekinuli su u jednoj sumnjivoj radnji, a kako se ekipa iz Gitak TV-a ovaj put našalila s huliganskom scenom, pogledajte u videu.

Podsjetimo, akcija "Kupi travu za Varteks'' započela je nedugo nakon početka akcije ''Za Varteksov dom'', u kojoj su skupili dio novca  potreban za početak izgradnje i opremanja sustava kontejnerskih svlačionica na novom Varteksovu terenu koji će niknuti u varaždinskom naselju Hrašćica. Tamo se trenutačno nalazi stariji kompleks s travnjakom, a novi trećeligaš tamo će pokušati napraviti svoj dom.

Cilj je skupiti 250.000,00 kn, a zainteresirani sredstva mogu donirati na linku. Možete označiti koji dio travnjaka želite ''kupiti'', a četvorni metar stoji 150 kuna. Svi donatori bit će objavljeni na web-stranicama NK-a Varteks te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.