Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika kriza

Najgori tjedan u novijoj povijesti Rijeke: "Nikad to nisam vidio, a Halilović je šokantno nespreman"

Rijeka je na katastrofalan način okončala ionako lošu polusezonu.

U novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu naši voditelji kazali su da su bili šokirani izvedbom nogometaša Rijeke u proteklom tjednu. Pod vodstvom sad već bivšeg trenera Sersea Cosmija Riječani su prvo uzdrmani u osmini finala Kupa, gdje ih je eliminirao BSK u Bijelom Brdu, a nekoliko dana kasnije stigao je totalni nokaut u obliku poraza od 2:7 na Rujevici protiv Dinama.

"Ova Rijeka ušla je u utakmicu nakon što je u Bijelom Brdu položila oružje, bez ispaljenog metka. Rijeka u toj utakmici nije imala priliku poslije 37. minute utakmice. Neki igrači Rijeke... nisam mogao vjerovati što gledam", prisjetio se Ivan Ljubić.

"Tjedan dana u pojmovima hrvatskog nogometa očito je ogroman period. Prošli ponedjeljak, nakon pobjede Rijeke u Varaždinu, zaključili smo da se Rijeka vraća, da ima neku novu energiju, da se sve posložilo. Došlo je Bijelo Brdo, tamo su otvorili s Halilovićem i Obregonom od prve minute. Mislim da slabiju partiju neka dva napadača, igrača u prvih 45 minuta nisam vidio i onda ih opet vidim u sastavu protiv Dinama", zgražao se Mateo Pukšar.

"Halilović je šokantno nespreman četiri mjeseca nakon što je stigao u Rijeku", zaključio je Ljubić.

Cijela 17. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider