Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve će biti na ivanu

Rakitić na naslovnici katalonskog Munda: "Barca i Inter blizu dogovora o Hrvatu"

Prema teoriji Mundo Deportiva, Ivan Rakitić i Luka Modrić mogli bi 2020. godine zajedno zaigrati u veznom redu Intera.

Ivan Rakitić slavi naslov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je pred Barcelonom još ostalo finale Kupa kralja, katalonski mediji već navelike pišu o promjenama u momčadi za iduću sezonu. U petak ujutro na naslovnici katalonskog Mundo Deportiva osvanuo je Ivan Rakitić, koji je, kako se naveliko špekulira u španjolskoj, na pragu odlaska iz momčadi.

Pouzdani izvor iz Katalonije prenosi da su Barcelona i milanski Inter na pragu dogovora o transferu hrvatskog reprezentativca, i to za cijenu od oko 50-ak milijuna eura. Nakon eventualnog dogovora klubova Inter bi imao zadatak uvjeriti Rakitića da je milanski klub pravo mjesto za njega i njegovu obitelj.

Mundo Deportivo prenosi pak i da je Luka Modrić još uvijek velika želja Intera te da mu je želja dovesti obojicu hrvatskih reprezentativaca u svoje redove.

Ivan Rakitić na naslovnici Munda (Screenshot) Ivan Rakitić na naslovnici Munda (Screenshot)

Podsjetimo, u posljednje se vrijeme ponovno priča o odlasku Luke Modrića iz Kraljevskog kluba, ali kako to obično biva u Realu, danas te slave, sutra si na izlaznim vratima... Vrijeme će pokazati ima li istine u tim špekulacijama, no priča s Rakitićem opasno se zakuhala.

Podsjetimo, hrvatski dokapetan želi ostati u Barceloni, ali traži poboljšanje ugovora. S obzirom na eurokatastrofu na Anfieldu ovoga tjedna, teško da će dobiti poboljšani ugovor, pogotovo nakon što u momčad pristiže njegova buduća zamjena – Frenkie De Jong.

Inter ima financijsku moć ponuditi našem igraču poboljšane uvjete u odnosu na aktualne u Barceloni, a osim toga mu i nakon karijere u Serie A može "srediti" odlazak u Kinu za jednako dobre financijske uvjete te osiguranje egzistencije za još nekoliko nadolazećih generacija.

Odluka će u konačnici biti na Rakitiću, kojeg ugovor s Barcelonom veže do ljeta 2021. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider