Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kuha se na Old Traffordu

Mourinhu prekipjelo: ''Anthony Martial i Paul Pogba mogu ići''

Prema Daily Mailu, Joseu Mourinhu dosta je neuspješnih zvijezda u Manchester Unitedu.

Galerija Anthony Martial i Paul Pogba (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) +2 Paul Pogba (Foto: AFP)

Poraz od WBA prošlog vikenda čini se kao da je bila kap koja je prelila čašu. U tom porazu Paul Pogba je izašao iz igre prije 60. minute nakon još jedne zaboravne izvedbe. A Daily Mail izvještava da bi se Pogbin drugi pokušaj na Old Traffordu mogao brzo završiti.

Doista, Mourinho je nakon poraza od WBA ponovno prozvao igrače. No to nije sve, jer na izlaznim vratima je nekolicina igrača. Već neko vrijeme se špekulira kako je Anthony Martial bivši, a Mourinho je navodno spreman pustiti i Pogbu u senzacionalnom transferu na ljeto.

Pogba je daleko najveće ime na popisu igrača koji bi mogli napustiti klub, a koji uključuje i Martiala, Darmiana i Blinda. Naravno da su se odmah pojavile špekulacije gdje bi Pogba mogao završiti, a jedan od klubova koji se spominje je Manchester City.

Prije dva tjedna Guardiola je otkrio kako je Mino Raiola u siječnju ponudio Pogbu Manchester Cityju. Mogu li oni dovršiti taj posao već ovoga ljeta, ostaje vidjeti, ali zasad nema konkretnih informacija da je netko uistinu zainteresiran za francuskog veznjaka.

Ipak, kada razmislite o potencijalnim destinacijama, postoji samo nekoliko klubova koji imaju izgleda potpisati Paula Pogbu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider