Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
narušen odnos s Mourinhom

Dosta mu je klupe: Skupo plaćena zvijezda želi napustiti Man Utd

Mladoj francuskoj zvijezdi dosta je klupe i želi otići u klub u kojem će moći razviti puni potencijal.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anthony Martial postao je najskuplji tinejdžer svijeta kada je 2015. prešao iz Monaca u Manchester United za, prema Transfermarktu, 60 milijuna eura.

No Martial u Unitedu nikada nije postao neupitni prvotimac, a i ove je sezone često bio na klupi, pogotovo nakon dolaska Alexisa Sancheza.

Prema pisanju francuskog RMC Sporta, Martialu je dosta takve situacije i odbio je produženje ugovora na još pet sezona. Ranije je RMC Sport pisao i da pregovori Martiala i kluba ne teku najbolje te da je njegov odnos s Joseom Mourinhom ozbiljno narušen.

Martialu ugovor istječe 2019., ali francuski napadač želi napustiti Manchester već ovoga ljeta, piše RMC Sport. Njegov agent navodno je već primio upite mnogih europskih teškaša, među kojima su Juventus, Tottenham i Atletico Madrid.

Želi li vratiti barem dio uloženog novca, Manchester mora prodati Martiala u jednom od dva nadolazeća prijelazna roka. Martialu su tek 22 godine i još se stigne razviti u istinsku nogometnu superzvijezdu, a ponuda sasvim sigurno neće nedostajati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider