Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to je jose

Mourinho presretan zbog rezultata na Old Traffordu, ''trolao'' i Kloppa i Solskjaera

Liverpoolov čudesni niz zaustavljen je u dvorištu najvećeg rivala, Manchester Uniteda.

Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čak 17 utakmica trajao je pobjednički niz Liverpoola u Premierligi. Posljednji put kad su izgubili bodove u jednoj utakmici bilo je još na početku ožujka kod Evertona. Na kraju se pokazalo kako su ta dva boda nedostajala za naslov.

Osamnaest utakmica kasnije Manchester United zaustavio je Liverpool rezultatom 1:1. Adam Lallana spriječio je veliko slavlje na Old Traffordu za koje su se navijači Crvenih vragova nadali kako bi moglo biti početak kraja agonije. No to se nije dogodilo.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane pred otkazom, Modrić i Bale "dali svoje": Dva kandidata za novog trenera Reala divider

Bivši trener Uniteda Jose Mourinho komentirao je na Skyu utakmicu te otvoreno poručio kako je presretan jer Liverpool u samoj završnici nije došao do pobjede s kojom bi se izjednačio u dva rekorda, Guardiolinu po broju pobjedu u nizu i njegovim iz davnih dana.

''Moram reći kako sam sretan što nakon ovog sjajnog niza ipak nije srušen onaj moj rekord'', rekao je Portugalac koji uvijek izvuče nešto za sebe. Njegov Chelsea je u sezoni 2005./2006. imao devet pobjeda u nizu na startu sezone, dok je Kloppov Liverpool stao na osam.

Postava Cityja kod Palacea (Izvor: Opta) Guardiola opet našao rješenje: Zašto je ova Cityjeva formacija nevjerojatna divider

Klopp je nakon utakmice komentirao kako ovo nije bilo prvi put otkad je on na Otoku da se Manchester United samo brani. Mourinho je ponavljao kako je Klopp sigurno frustriran zbog ovog remija.

''Nikad nije pobijedio United na Old Traffordu. Sigurno nije sretan, njima bolje ide kad igraju protiv protivnika koji im ostavljaju prostor za kontru. United trenutačno igra drukčije'', rekao je Portugalac pod kojim United nije igrao baš napadački.

Erik ten Hag (Foto: AFP) Bayern ima zamjenu za Niku Kovača: Ajaxov čudotvorac čeka mig bavarskog diva divider

Mourinho je i dalje bez posla, čeka poziv nekog europskog velikana s kojim bi još jednom pokušao ostvariti neki veliki rezultat u karijeri. Real Madrid mogao bi biti njegova sljedeća destinacija.

''Pokušat ću dobiti neki posao kao što ga ima Ole, gdje mogu stalno govoriti o budućnosti'', bocnuo je i Solskjaera u svom stilu Mourinho.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider