Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa gesta portugalca

Mourinho neobičnim poklonom (opet) oduševio igrača: "Dočekala me kutija u svlačionici..."

Bivši igrač Reala uživa u Londonu pod Mourinhom. Portugalac mu daje puno minuta i finu hranu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergio Reguilon stigao je ove sezone iz Reala u Tottenham i brzo se uklopio. Rođeni Madriđanin zauzeo je mjesto u udarnoj postavi i čini se da uživa u novoj sredini.

Ugodna promjena mu je i novi trener Jose Mourinho. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Sevilli, a u intervjuu za madridski As otkrio je da Zinedine Zidane uopće nije komunicirao s njim kada je dovršavao transfer.

"Nije me to uopće iznenadilo", rekao je zagonetno, dok se o Mourinhu raspričao. Otkrio je i anegdotu s božićnim poklonom koji je dobio od trenera.

gol expired ''Ovo je poanta, kuća je od vatrenih dinamovaca, a pomagači su još vatreniji hajdukovci'' divider

"Imali smo trening na Božić u 15 sati. Na svom mjestu pronašao sam kutiju, a unutra je bio već pripremljen odojak. Mourinho mi je rekao: 'Znam da si sam na Božić, pa da se lijepo najedeš i da ne moraš kuhati.' To su detalji koje ljudi ne znaju, ali jako su bitni za igrača", rekao je.

To je već drugi put ove sezone da je Mourinho nahranio svog beka - ranije mu je zbog izgubljene oklade morao kupiti pršut. Nema što, Reguilon doista uživa kod Mourinha, i nogometno i gastronomski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider