Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
"koštalo me 500 funti"

Mourinho se pohvalio da je izgubio okladu od svog igrača i morao mu kupiti - pršut

Jose Mourinho još je jednom oduševio svoje Instagram pratitelje urnebenom objavom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najboljih, ili barem najduhovitijih stvari koje su se dogodile nogometu u 2020. godini je otvaranje Instagram profila Josea Mourinha. Karizmatični portugalski trener osvojio je fanove diljem svijeta svojim postovima i već je do sada sakupio 1.2 milijun pratitelja.

U najnovijoj objavi, samo tri dana nakon velike pobjede protiv Manchester Cityja u derbiju engleske Premierlige, Mourinho je objavio novi duhoviti post u kojem se pohvalio da je izgubio okladu od svog igrača Sergija Reguilona te da mu je za to morao kupiti ni manje ni više nego - pršut.

"Obećanje je obećanje. Koštalo me 500 funti, ali održao sam svoje obećanje", napisao je trener Tottenhama Jose Mourinho.

gol expired Snimka koja je šokirala čak i Ruse dobila nastavak: Legenda napustila bolnicu i povukla prvi potez divider

U svega sat vremena ovaj posto je na Instagramu sakupio preko 200 tisuća lajkova, što je već sada u rangu s nekim njegovim najboljim objavama do sada.

Trenutni rekord drži njegova objava iz autobusa kada je ljutito sjedio i čekao pokret nakon poraza kod Antwerpena našeg Ivana Leke.

"Loše predstave zaslužuju loš rezultat. Nadam se da su svi u ovom autobusu ljutiti kao i ja. Sutra trening u 11 ujutro", napisao je tada Mourinho i zaradio 458 tisuća lajkova.

Ova objava s pršutom mogla bi postati novi rekorder...

gol expired NBA zvijezda prisjetila se utakmice u Hrvatskoj: ''U Jazinama mi je bilo najteže igrati u karijeri'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider