FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije gotovo

Snimka koja je šokirala čak i Ruse dobila nastavak: Legenda napustila bolnicu i povukla prvi potez

Sergej Karitonov i Adam Yandiev svoj će okršaj nastaviti na drugom mjestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije desetak dana i sami su ruski mediji, inače naviknuti na stvarno svakakve vijesti u svojoj zemlji, bili pomalo šokirani snimkama tučnjave u hodniku dvorane Lužnjiki, gdje se održavala jedna MMA večer.

Bivši Prideov, Strikeforceov i Bellatorov borac, legendarni Rus Sergej Karitonov sukobio se s Adamom Yandievim, čovjekom koji ima i jedan nastup u UFC-u. Karitonov je izašao iz dvorane porazgovarati s čovjekom koji mu, pisali su mediji u Rusiji, dugovao novac, a on ga je iznenadio s nekoliko brzih i preciznih udaraca. Nakon toga su ih uz dosta muke i neodlučnosti ipak nekako razdvojili policajci i prijatelji.

No Karitonov je u tom kratkom i žestoko obračunu pretrpio strašne ozljede. Slomljen mu je nos i napukla jagodična kost, a 40-godišnji je borac jučer tek napustio bolnicu.

Prvi potez bio mu je tužba. Ruski mediji pušu da je prijavi za napad i ''nanošenje ozljeda uz upotrebu oružja'' dodao i onu za prijevaru. Naime, Karitonov je optužio Yandieva da ga je u iznenadnom napadu koristio bokser, što je on odbacio, a na snimci se baš ne vidi dobro.

Također, do sukoba je došlo jer je Karitonovu Yandiev navodni dužan oko milijuna rubalja (11 tisuća eura). Zbog tog duga ga sad Karitonov tuži, dok Yandiev negira bilo kakav dug.

Podsjetimo, prije tučnjave s Karitonovim Yandiev je dobro istukao njegova prijatelja Ruslana Andu, što se također može vidjeti na jednoj od snimki. Bivši borac iz Ingušetije, nadimka Brada, proveo je zbog svega u pritvoru 48 sati, a bitku s ruskom legendom nastavit će na sudu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider