FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bivši ufc borac je bio brži

Legendarni Rus htio utjerati dug pa završio u bolnici: Snimka otkriva kako nije očekivao ovakav odgovor

Sergej Karitonov nije se nadao ovakvom odgovoru puno manjeg borca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Rusije, a otkud drugdje, stiže nam snimka obračuna dva relativno poznata MMA borca koja su kao gledatelji prisustvovali večeri Battle of Champions u sportskom kompleksu Lužnjiki u Moskvi ovog petka.

Sergej Karitonov, legendarni i kick-boks i MMA borac izašao je na hodnik kako bi popričao s Adamom Yandievom. Na snimci koja se pojavila u medijima vidi se kako Karitonov ne očekujući napad drži ruke u džepovima, a onda ga dosta niži Yandiev uspijeva dva puta snažno pogoditi.

Nakon toga pali su na pod gdje ga po riječima svjedocima bivši borac srednje kategorije još par puta uspijeva pogoditi u lice. Nakon toga umiješali su se mnogi, uključujući i policiju što se vidi na još jednoj snimci.

Obojica su navodno zatražila pomoć liječnika, ali Karitonov je i ostao u bolnici zbog slomljenog nosa. Neki mediji pišu kako mu je Yandiev štetu napravio koristivši bokser, ali to nije potvrđeno.

gol expired Je li ovo najbrži nokaut svih vremena? Poslije tri sekunde sve je bilo gotovo divider

Ruski mediji objašnjavaju kako je 41-godišnji Kharitonov u dvorani podsjetio 32-godišnjeg Yandieva na dug od oko 25 tisuća dolara što se ovom očito nije baš svidjelo. Netom prije tog obračuna dogodio se još jedan u kojem je Yandiev istukao Ruslana Abdoa, također na hodniku. Radi se o biznismenu i amaterskom borcu, prijatelju Kharitonova i taj raniji napad vjerojatno je povezan s kasnijim obračunom.

Yandiev je inače borac srednje kategorije koji se većinom borio u M-1 Global promociji, a jedini poraz u karijeri doživio je u svom jedinom izletu u UFC 2018. u Moskvi protiv Jordana Johnsona.

Kharitonov je prekaljeni Prideov borac koji još ima ugovor s Bellatorom, a posljednju borbu imao je protiv Olija Thompsona prije nekoliko dana u Dubaiju gdje je slavio tehničkim nokautom na Parus Fight Championshipu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider