Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće ga zaboraviti

FOTO Mourinho je zaista ''The Special one'': Ovo ni Totti nije doživio na Olimpicu

Jose Mourinho napustio je kormilo Rome nakon dvije i pol godine, ali ostati će zauvijek u srcima navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski stručnjak Jose Mourinho prije nekoliko dana napustio je klupu Rome nakon dvije i pol godine provedene u talijanskoj prijestolnici.

Ponajvećem treneru današnjice glave su došli porazi od gradskog rivala Lazija i Milana, čelnici Rome odlučili su priliku dati legendi kluba Danieleu De Rossiju, dok Mourinho vjerojatno čeka ponudu iz Saudijske Arabije kojih neće nedostajati.

Mourinho je ostvario popriličan uspjeh u Romi, osvojio je premijerno izdanje Konferencijske lige, ali ponajprije je ušao u srca navijača svojim performansima uz teren, a oni ga neće olako zaboraviti.

Ivan Leko Šokantan start za Ivana Leku u novom klubu: Kod kuće izgubili od najgore ekipe u ligi! divider

De Rossi je danas prvi put vodio Romu na Olimpicu protiv Verone, ostvario je 2:1 pobjedu, a sve su oči bile uprte prema tribinama gdje su transparenti podrške dizane Mourinhu jedan za drugim.

"Mou, jedan od nas", "Branio si nas od svega i svakoga. Roma ne zaboravlja. Hvala ti gospodine Jose", neke su od poruka za portugalskog stručnjaka.

"Jedini koji nas je branio, zadnji koji se predao. Hvala Jose". "Malo ko nas je predstavljao na način na koji si ti. Svaki će ti Romanista biti zahvalan", pisalo je između ostalog.

Dodajmo kako je Milan u susretu punom preokreta svladao Udinese rezultatom 3:2. Nakon pola sata uslijedio je petominuti prekid, Maignan je izgubio živce jer su ga domaći navijači rasistički vrijeđali te odbio ostati na terenu. Ljutito je otišao prema svlačionicama te se vratio tek nakon nagovora suigrača.

Jeste li zadovoljni Hrvatskom na EP-u?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider