Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kad je onaj kreten to napravio..."

Morbidni i toksični odnos između Rijeke i Hajduka: "Jako sam razočaran gradom Rijekom i Armadom"

Jadranski derbi i sve ono što mu je prethodilo detaljno su analizirani u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Dvoboj koji je izazvao najviše pozornosti u 11. kolu SuperSport HNL-a bio je Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka. Susreti između Splićana i Riječana već neko vrijeme naelektrizirani su do maksimuma, a ovog puta sve skupa imalo je ružnu uvertiru u obliku naljepnica s natpisom "umri Livaja" koje je izradila Armada.

Sve ono što se događalo na Jadranskom derbiju i oko njega komentirali su voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Postoji nešto vrlo morbidno i toksično u tim odnosima Hajduka i Rijeke. Neću dalje, neke stvari mi vidimo i primijetimo. Ali opet, ono što smo pričali na Rujevici prije početka utakmice, to je drukčija slika od onoga što možeš vidjeti. Sat i pol prije utakmice igrači dođu na Rujevicu, zagrljaji, pozdravi... Ti bi rekao, čitajući hrvatske medije, da oni ne smiju biti ni u jednom trenutku na terenu", rekao je Ivan Ljubić.

Mateo Pukšar se nadovezao:

"Ni u jednom rivalitetu nisu problematični igrači i treneri, oni znaju svoju ulogu i svjesni su svega. Problem su svi ljudi okolo. Ja sam jako razočaran Rijekom kao gradom, Armadom, tim dijelom riječke navijačke scene kojoj sam se svojevremeno divio jer su uvijek znali stvoriti atmosferu na Rujevici. Ali ovo što se događa od tog treninga reprezentacije na Rujevici, kada je onaj kreten došao vrijeđati Livaju i napravio to što je napravio, pa ovo sve što se događalo..."

"OK, ali ne možemo ni generalizirati. Sad ispada da je taj tip to napravio nešto jer ga je netko platio. Možda ga je samo prebacilo, napravio je incident pa su sad svi krivi", zaključio je Ljubić.

Više o toj temi, ali i svim ostalim zanimljivostima vezanima za hrvatski klupski nogomet, pogledajte večeras od 21:00 na gol.hr-u u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider