Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neki su mu i zamjerili

Modrić žali za rastankom: ''Žao mi je zbog načina na koji sam otišao, nadam se da navijači razumiju''

Luka Modrić dao je veliki intervju za novo izdanje Four Four Two magazina.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ugledni britanski nogometni magazin Four Four Two u izdanju od ožujka donosi veliki intervju s Lukom Modrićem. Kao najavu tog intervjua objavili su izjave vezane za Modrićevu eru u Londonu gdje je živio od 2008. do 2012. godine.

Nakon 13 golova i 15 asistencija u Premierligi Modrić je preselio u Real, gdje je u pet sezona osvojio čak tri Lige prvaka i prošle godine napokon španjolsko prvenstvo. No sjećamo se kako je kapetan hrvatske umalo ostao u Londonu, ali jugozapadno od White Hart Linea.

Htio je napustiti Tottenham i prijeći u Chelsea, što su mu navijači Spursa itekako zamjerili u posljednjoj sezoni. Danas Modrić žali za nekim stvarima…

''Žalim jedino što nisam osvojio trofej s Tottenhamom iako smo imali dobru momčad koja je igrala atraktivan nogomet. Žalim zbog načina na koji sam otišao. Htio bih da sam se rastao na ljepši način. Nadam se navijači razumiju da sam samo išao za svojim snovima'', rekao je Modrić u intervjuu.

Kaže kako su njegova sjećanja na vrijeme u Spursima uvijek pozitivna jer je tamo dobio priliku igrati u jednoj od najjačih liga svijeta.

''Imao sam sjajan odnos s ljudima u klubu i navijačima. Cijela atmosfera oko kluba je bila odlična. Igrali smo u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Reala i finale Liga kupa.''

Modrić kaže da i danas prati Tottenham, kada mu to vrijeme dopušta.

''Sviđa mi se što je ovaj klub postao posljednjih godina. Igraju napadački nogomet u kojem možete uživati'', rekao je Luka te poručio kako momčad Mauricija Pochettina u bliskoj budućnosti može i do naslova engleskog prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider