Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ne može ga prežaliti

Modrić otkrio gdje bi mogao nastaviti karijeru i tko bi bio veliko pojačanje za Hrvatsku

Luka Modrić otkrio je gdje bi mogao nastaviti karijeru nakon Real Madrida...

Galerija Dwyane Wade, Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Dwyane Wade, Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +5 Luka Modrić (Foto: AFP)

Luka Modrić progovorio je o budućnosti. Na leđima je 32., a to su godine kada se već malo intenzivnije razmišlja o završetku karijere. Španjolski mediji sve češće spekuliraju da Real traži zamjenu.

„Sretan sam u Real Madridu, uvijek govorim da bih volio na Santiago Bernabeuu završiti karijeru, ako je to moguće, a ako nije, vidim se u Sjedinjenim Američkim Državama“, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije u razgovoru za švedsku televiziju SVT Sport.

Dwyane Wade, Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Dwyane Wade, Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na pitanje misli li poći stopama Zlatana Ibrahimovića koji je karijeru nastavio u Losa Angeles Galaxyju, Modrić je odgovorio.
„U nogometu se nikad ne zna, ali imam još dvije godine ugovora s Realom.“

Šveđane je zanimalo što misli o Ibrahimoviću i bi li volio da je svojevremeno umjesto Švedske izabrao Hrvatsku.

„On je jedan od najbolji napadača posljednjih 10-20 godina. Žao mi je što nije igrao za Hrvatsku. Tko ne bi želio imati takvog igrača u momčadi, on bi nam bio šlag na tortu. Ali, što je tu je, izabrao je kako je izabrao, a mi imamo dobre napadače u našoj momčadi“, kazao je Modrić i prokomentirao Ibrahimovićev odlazak u SAD.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

„Odlučio je napustiti Europu i prijeći u MLS, nadam se da uživa u Los Angelesu, zapravo siguran sam. Volio bih da mu karijera još potraje, uživam gledati ga kao i svi ostali, ali vidjet ćemo što će odlučiti“, zaključio je Modrić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider