Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svom stilu

Ibrahimović nastavio tradiciju pa poručio: ''Htjeli su Zlatana, dao sam im Zlatana''

Zlatan Ibrahimović je komentirao svoj prvi nastup u novom klubu.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zlatan Ibrahimović sjajno je debitirao za novi klub Los Angeles Galaxy. U gradskom derbiju protiv Los Angeles FC-a ušao je u 71. minuti i do kraja zabio dva gola za preokret i pobjedu svoje momčadi. Nakon utakmice Ibrahimović je bio dobro raspoložen.

''Navijači su govorili 'želimo Zlatana, želimo Zlatana.' Pa sam im Zlatana i dao'', rekao je i dodao da je sjajnim debijem samo nastavio svoju tradiciju.

''Kad dođem u novu momčad, uvijek zabijem u debiju. Nisam mogao dopustiti prekid tradicije. Morao sam zabiti'', rekao je. Ibrahimović je prije Galaxyja igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG i Manchester United. Jedini klub u kojem nije zabio u debiju bio je Milan, iako je imao dobru priliku: u porazu 2:0 od Cesene promašio je jedanaesterac. 

Objasnio je i kako je zabio spektakularnu golčinu s preko 30 metara.

''Vidio sam da je golman izašao i samo pucao preko njega. Razmišljao sam da moram štedjeti snagu, jer nisam znao koliko je imam, pa sam pomislio da bi trebalo pucati iz prve'', rekao je.

Ibrahimovićevu karijeru u Unitedu narušila je teška ozljeda koljena. Na press-konferenciji je dobio i pitanje kakvo je stanje s njegovim koljenom.

''Osjećao sam se dobro, nakon ovakvog gola nema zamjerki'', odgovorio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider