Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kakva godina!"

Modrić objavio spektakularnu fotografiju koja je oduševila fanove širom svijeta

Hrvatski kapetan Luka Modrić čestitao je Novu godinu svojim fanovima...

Luka Modrić (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Mnoge zvijezde svjetskog nogometa čestitale su Novu godinu svojim fanovima putem društvenih mreža, a među njima i najbolji igrač svijeta za 2018. - Luka Modrić.

Hrvatski kapetan imao je godinu iz snova. Modrić je s Realom osvojio Ligu prvaka, a s hrvatskom reprezentacijom postao je viceprvak svijeta. Uz to, Modrić je pokupio sve najvažnije individualne nagrade, suvereno je pobijedio u svim relevantnim izborima.

Vatreni vratili ponos naciji i pokazali koliko su naši političari nesposobni: Hrvatska mora igrati u Splitu Doček Vatrenih u Zagrebu (Photo Zeljko Lukunic/PIXSELL) Hrvatska na pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića (Foto :Petar Glebov/PIXSELL) Hrvatska nogometna reprezentacija (Foto: AFP) +16 Slavlje Hrvatske u finalu protiv Francuske (Foto: AFP)

Proglašen je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, UEFA ga je proglasila za najboljeg igrača Europe, a FIFA svijeta. Osvojio je i prestižnu Zlatnu loptu France Footballa.

Modrić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sa širokim osmjehom pozira pod božićnim drvcem te nagradama koje je osvojio. Ponosno je izložio čak osam trofeja, a objavu je u kratkom vremenu "lajkalo" preko milijun ljudi.

Kratko je potpisao fotografiju s rečenicom koja sve govori: „Kakva godina!“

Doista čudesna godina za Modrića i cjelokupan hrvatski nogomet.  

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider