Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kao da imam 27 godina"

Modrić nakon maestralne partije poručio cijelom svijetu: "Nemojte gledati moje godine i moju putovnicu"

Modrić se nada produljenju ugovora s Real Madridom koji mu istječe 30. lipnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić, koji je asistirao za vodeći pogodak u pobjedi Real Madrida od 3:1 nad Atalantom, rekao je nakon utakmice da se osjeća dobro na terenu pa da nije potrebno spominjati koliko ima godina.

"Osjećam se kao da imam 27 godina. Osjećam se jako dobro, nije potrebno gledati moje godine, moju putovnicu, nego ono što radim na terenu", izjavio je 35-godišnji Modrić, najstariji igrač u Real Madridu.

"S obzirom na svoju fizičku spremu te na sve ono što sam dosad postigao ovdje, i dalje sam motiviran za igranje na najvišoj razini. Iz dana u dan vježbam kako bih to ostvario", dodao je.

Modrić se nada produljenju ugovora s Real Madridom koji mu istječe 30. lipnja.

gol expired UEFA započela debatu - Modrić ili Kroos? Hrvat i Nijemac sjajno im odgovorili divider

U utorak navečer u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka asistirao je u 34. minuti napadaču Karimu Benzemi za vodstvo od 1:0 protiv talijanske momčadi.

"Prvi gol je bio jako važan. Trener je od nas tražio da pritišćemo Atalantine igrače, a to smo i radili. Pogodak nam je dao puno samopouzdanja", rekao je kapetan hrvatske reprezentacije. Real Madrid je već bio slavio s 1:0 u prvoj utakmici pa se nakon dvije pobjede plasirao u četvrtfinale.

"Jako smo zadovoljni jer je Atalanta fizički dobra momčad koja igra snažan presing 'jedan na jedan' po čitavom terenu i tijekom čitave utakmice. Morali smo stoga biti na istoj razini i kada je riječ o fizičkoj igri i onoj s loptom, a to smo uspješno radili", rekao je Modrić.

gol expired Španjolci opčinjeni Modrićem: "Neponovljivi hrvatski genij. Da bar nikad ne prestane igrati" divider

"Bilo je jako važno plasirati se u četvrtfinale jer ondje nismo bili posljednje dvije godine. Sada moramo ići korak po korak. Pokazali smo kako je ova momčad i dalje gladna pobjeda. Uvjeren sam da možemo otići daleko", zaključio je.

Zidane: Na terenu se ne vidi da Modrić ima 35 godina

Modrić je s Real Madridom bio prvak Europe od 2016. do 2018. godine.

Realov trener Zinedine Zidane izjavio je na konferenciji za medije kako su Modrić i Toni Kroos bili "fenomenalni na sredini terena".

"Pitate li me za Luku... On ima 35 godina, ali to se ne vidi na terenu", izjavio je Zidane.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider