Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pljušte komplimenti

Španjolci opčinjeni Modrićem: "Neponovljivi hrvatski genij. Da bar nikad ne prestane igrati"

Modrić je još jednom održao nogometnu lekciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. u Realovoj pobjedi 3:1 protiv Atalante bio je asistent i ponajbolji igrač Madriđana.

Kao što je to već gotovo postao običaj, španjolski mediji nakon utakmice natječu se u pohvalama Modriću.

"Još jedna lekcija Hrvata protiv Atalante. S 35 godina igra intenzitetom 20-godišnjaka i iskustvom čovjeka koji ima Zlatnu loptu u vitrini. S njim Real može nastaviti sanjati", stoji u izvještaju Marce, koja mu je posvetila i poprilično poetičan komentar.

"Nadam se da Modrić nikad neće prestati", naslov je komentara Carlosa Carpija čije dijelove prenosimo.

"Kad shvatite da će u rujnu imati 36 godina, obuzme vas nostalgija, pa odmah nakon toga požurite. Dok se nadate da nikad neće prestati igrati, ne žurite se pogledati ga još jednom, okusiti i uzeti zadnju kap, kao da se radi o finom vinu", napisao je.

gol expired UEFA započela debatu - Modrić ili Kroos? Hrvat i Nijemac sjajno im odgovorili divider

"Ne znate koliko će još moći održavati ovu razinu izvrnosti, ali jasno vam je da svjedočite posljednjim nastupima neponovljivog igrača u smiraju karijere. Međutim, kao i prošle večeri na kraju utakmice, sam Luka vas podsjeća da 'nije bitno koliko netko ima godina, nego što radi na terenu. Možda svjedočimo jednom od slučajeva nogometne dugovječnosti kojima obiluje današnjica. Nadajmo se da je to slučaj za hrvatskog genija, Real Madrid i sve navijače. Ali za svaki slučaj, uživajte u punini, kao da su zadnji dani, u ovoj verziji Modrića koji pomiče loptu po terenu kao da dirigira Londonskom filharmonijom", piše.

Real je na krilima sjajne Modrićeve igre prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Budući da je ova momčad puna prekaljenih doktora ovog natjecanja, ambicije su u Madridu visoke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider