Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi majstori

UEFA započela debatu - Modrić ili Kroos? Hrvat i Nijemac sjajno im odgovorili

Modrić i Kroos jednako dobro surađuju na terenu i na internetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić i Toni Kroos već su sedam godina partneri u veznom redu Reala. Ovaj hrvatsko-njemački par zasigurno je jedan od najpoznatijih nogometnih dvojaca u posljednjih nekoliko godina.

Nema sumnje da će nogometna povijest dugo pamtiti ovaj duo koji je zlatnim slovima upisan u Realove almanahe. Na terenu izgledaju savršeno komplementarno, mogu kombinirati i bez gledanja, što ne čudi kada se uzme u obzir o kakva se dva velemajstora radi.

No nekako se ipak rijetko postavlja pitanje - tko je bolji od ove dvojice? Čini se, s razlogom. UEFA je pokušala zakuhati tu debatu, ali Modrić i Kroos reagirali su brzo i efikasno, kao kada ih pritisnu protivnički veznjaci.

gol expired Španjolci opčinjeni Modrićem: "Neponovljivi hrvatski genij. Da bar nikad ne prestane igrati" divider

"Toni Kroos ili Luka Modrić?", pitanje je koje se pojavilo na službenom Twitteru Lige prvaka. "Bolje zajedno", odgovorio je Modrić, dok je Kroos napisao veliko I, ispravivši veznik ili koji je upotrijebila UEFA.

Sjajni odgovori koji ujedno pokazuju i zašto ovi igrači tako dobro surađuju. Real će teško moći nadomjestiti ovu veznu liniju jednom kada joj dođe kraj. Do tada, uživajmo...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider