Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio iduće izazove

VIDEO Novi trener Hajduka odmah se primio posla: "Navijači ne vole floskule i demagogije"

Ovaj 40-godišnji Imoćanin na glasu je kao moderan i ambiciozan stručnjak koji teži posjedu i napadačkom nogometu.

Nakon iznenadne smjene Valdasa Dambrauskasa, Hajduk čeka važan ispit u domaćem prvenstvu. Na Poljudu sutra, u zaostalom susretu drugog kola HNL-a, gostuje Rijeka. Vatreno krštenje u Jadranskom derbiju čeka novog trenera Splićana, Mislava Karoglana.

Dojučerašnji pomoćnik pred najvećim izazovom u svojoj karijeri. Mislav Karoglan sutra će prvi put samostalno povesti Hajduk, a vatreno krštenje imat će u zaostalom Jadranskom derbiju.

''Osjećaj jednog ponosa za sve nas dalmatince, osjećam zahvalnost, poniznost, odgovornost, imam za pripremiti utakmicu nemam puno vremena, svakako sam maksimalno fokusiran i znam šta nam je raditi'', kaže Karoglan.

gol expired VIDEO Hajduk se muči s igrom, a statistički najboljeg veznjaka lige je odbacio, evo što on misli o tome divider

Ovaj 40-godišnji Imoćanin na glasu je kao moderan i ambiciozan stručnjak koji teži posjedu i napadačkom nogometu.

''Napadački, s puno lopte, ono što ja volim to je maksimalno optimizirati posjed i birati pravi moment u tom segmentu smo jako pali i mislim da nam taj segment igre mora biti puno bolji."

Nakon igračke karijere u kojoj je kratko nosio i dres Rijeke. Karglan trenersku započinje u Croatiji iz Zmijavaca s kojom osvaja Treću HNL. Njegov rad prepoznao je Zadar nakon kojeg na poziv Krešimira Gojuna stiže u omladinski pogon Hajduka. Prije uloge Dambrauskasovog pomoćnika, istu je obnašao i u stožeru Jensa Gustaffsona.

''Navijači ne vole floskule i demagogije i neka sude u odnosu na ono što će biti na terenu. maksimalan fokus je na Hajduku ne na Rijeci. Rijeci maksimalan respekt kolegi i momčadi koja svojom kvalitetom ne pripada tamo gdje je na tablici."

gol expired Nitko se nikada od Hajduka nije oprostio kao Valdas Dambrauskas divider

Suprotno svim očekivanjima, Rijeka na derbi stiže kao posljednje plasirana momčad na tablici.

"Znam da je ovo drugačija utakmica, ali ovaj dvoboj će usmjeriti nadolazeće. Za nas je svaki protivnik s kojim bismo se sutra susreli isti. Ali da, znam za rivalstvo i znam koliko je našim navijačima i gradu stalo do ove utakmice'', rekao je trener Rijeke.

Kao što je i Karoglanu stalo da opravda povjerenje kluba te se možda nametne i kao trajno rješenje na klupi Bijelih

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX