Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poruka navijačima

Nitko se nikada od Hajduka nije oprostio kao Valdas Dambrauskas

Valdas Dambrauskas se oglasio na Insragramu nakon odlaska s klupe.

Galerija Valdas Dambrauskas

Čelnici Hajduka odlučili su da Valdas Dambrauskas više nije dobar trener za Bijele. Dambrauskas je sporazumno raskinuo sa splitskim klubom i postao slobodan trener.

Dan nakon odlaska Dambrauskas se od Hajduka oprostio na svom Instagram profilu, a njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

''Što god da napišem ovdje neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam… Zahvalnost, ponos, obožavanje… To je samo nekoliko emocija koje me preplavljuju. Otišao sam u raj i da, mogu potvrditi da raj postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što doživim u svom životu od ovog trenutka ne može se usporediti s ovim.

Samo želim reći koliko smo ja i moja obitelj zahvalni koji su nas podržavali u ovom putovanju. Igrači (stvorili smo nešto što će nas vezati do kraja života), osoblje, uprava i svi zaposlenici u klubu. Poštovanje koje smo imali nikada neće prestati. Navijači, euforija, očaj, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori…

Hvala na svemu! Hvala na prilici da dotaknem povijest ovog kluba i da budem dio vaše zajednice. Uvijek ću biti vezan za tebe, uvijek pratim, uvijek sanjam, slavim i pjevam tvoje pjesme… Uvijek će mi nedostajati onaj osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijači koji dolaze u kolonama na utakmicu, Torcida koja pjeva Dalmaciju pred utakmicu… To nikada neću zaboraviti. Sjećanja nikada neće biti izbrisana. Privilegija je bila svaki dan i to će ostati kao jedno od mojih najvećih postignuća u životu. Zauvijek. Ja ne mogu drugo…'', napisao je Dambrauskas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider