Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki preokret

Mišković povukao ostavku na funkciju u HNS-u: ''Dogovorio sam se s Vrbanovićem''

Predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković se predomislio i povukao ostavku na funkciju u HNS-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije dugo trajala ljutnja Rijekinog gazde na HNS. Damir Mišković je prije dva dana podnio ostavku na sve funkcije u nogometnom savezu zbog suđenja na štetu njegovog kluba u derbiju s Dinamom, no ipak se predomislio.

''Moju ostavku ne treba posebno obrazlagati. Dogovorio sam se jučer s Damirom Vrbanovićem, ili ćemo reorganizirati sudačku organizaciju ili ćemo svatko svojim putem. Suci moraju biti profesionalci koji će odgovarati za svoj rad'', rekao je Mišković za Radio Rijeku.

U emisiji ''Pod stijenama Kantride'' Mišković je poručio kako nema nikakvog rata između Rijeke i Hrvatskog nogometnog saveza te naglasio kako je njegov najveći cilj reorganizacija sudačke komisije. To je, tvrdi Mišković, njegov uvjet za ostanak u HNS-u.

''Nije to samo zbog utakmice Dinamo – Rijeka već zbog našeg nogometa. Inače ne pričam o sucima, ali stvarno nisu bili na nivou.''

Zanimljivo kako se Mišković upustio u borbu za reorganizaciju suđenja u domaćem nogometu baš nakon posljednjih odluka sudaca koje nisu išle u korist njegova kluba. Čini se kako je po njemu do tada sve bilo u redu iako je prije dvije bivši čelnik sudačke organizacije Željko Širić nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog primanja mita za tzv. pošteno suđenje.

Nažalost, suci koji su tada sudili utakmice HNL-a i dalje su na listama osim onih koji su u međuvremenu prešli starosnu dob od 45 godina.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider