Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi čovjek Rijeke

Mišković o huliganskim ispadima na Rujevici: "Previše su popili pa izašli na travnjak, to su izolirani incidenti"

Vlasnik i predsjednik Rijeke Damir Mišković osvrnuo se na nerede koji su se ove nedjelje dogodili na utakmici Rijeka - Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Mišković prokomentirao je Jadranski derbi koji je obilovao incidentima, osvrnuvši se posebno na dvije situacije u kojima su navijači Rijeke uletjeli na travnjak i započeli s fizičkim obračunavanjem.

Prvo je s istočne tribine pri kraju prvog poluvremena uletio jedan huligan koji je odgurnuo Stefana Simića i Nikolu Katića prije nego li se pojavio Marko Livaja i odradio posao zaštitara.

Zatim je, po završetku utakmice, sa zapadne tribine dotrčao i drugi huligan koji je s leđa odgurnuo Hajdukova fizioterapeuta Darija Juričevića na što je reagirao Hajdukov šef osiguranja Antonio Vuković i nokautirao ga udarcem u glavu.

gol expired Pojavila se nova snimka: Pogledajte kako je Livaja zaustavio huligana iz Rijeke divider

Za vlasnika i predsjednika Rijeke to su bili, kako je rekao u razgovoru za Sportske novosti, "izolirani incidenti":

"To su, odgovorno tvrdim, bila dva izolirana incidenta. Ljudi su previše popili te su izašli na travnjak. Žao mi je što se to dogodilo, ali ne možete tijekom 90 minuta baš sve iskontrolirati. Verbalnih provokacija je bilo, ali to je dio navijačkog folklora", izjavio je Mišković.

Nije htio komentirati potez Marka Livaje kod prvog pogotka, kada je napadač Hajduka provocirao navijače Rijeke, a u zaključku je poručio:

"Za mene se ništa strašno nije dogodilo. Imali smo dva izolirana incidenta i to je to. Sve ostalo proteklo je u sportskom duhu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider