Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tu je i narodni melos

Pjanić u suzama i očevu zagrljaju proslavio transfer u Barcelonu: Pogledajte dirljivi trenutak

Miralem Pjanić na vrlo je emotivan način proslavio svoj transfer u Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miralem Pjanić dovršio je svoj transfer života te će nakon što završi sezona postati novi igrač Barcelone. Juventus će u zamjenu za svog BiH reprezentativca dobiti sedam godina mlađeg Brazilca Arthura i nešto keša.

Taj se transfer kuhao već mjesecima, no sada kada se konačno dogodio popustile su mnoge emocije. Pogotovo kod Pjanića, koji je snimljen kako u očevu zagrljaju slavi svoj transfer u Barcelonu.

gol expired Srbi pronašli novu "urotu" protiv Novaka: "Otimačina! ATP smislio sistem da sruši Đokovića s trona" divider

Uz živu narodnu muziku Pjanić grli svog oca i plače, što dovoljno govori o tome koliko mu znači taj korak u njegovoj karijeri.

Pjanić je BiH reprezentativac, a Tuzlanin će potpisati ugovor na četiri godine. U karijeri je igrao za Metz, Lyon i Romu, odakle se 2016. godine preselio u Juventus. Zanimljivo je da je Pjanić igračku karijeru počeo u mlađim uzrastima Schifflangena iz Luksemburga, a za tu reprezentaciju nastupao je sve do 2007. godine.

gol expired Visoka i vrlo važna pobjeda Bilićeva WBA-a: Promocija u Premierligu sve je bliže divider

S obzirom na bonuse od pet milijuna eura i službeno 60 milijuna eura vrijednim transferom, Pjanić je postao najskuplji bosanskohercegovački igrač svih vremena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider