Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imaju moćnog protivnika

Boban i Maldini u akciji: Propalo pojačanje iz Barcelone, ali zato dovode iskusnog veznjaka?

Milan radi na dovođenju pojačanja za proljetni dio sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan prolazi kroz još jednu trnovitu sezonu – trenutačno su 10. u Seriji A, a u talijanskim medijima puno se piše o mogućim pojačanjima koja bi podigla Rossonere.

Novi igrač na njihovu radaru jest Nemanja Matić, iskusni 31-godišnji veznjak koji je u Manchester Unitedu na marginama. Ugovor mu istječe na kraju sezone, a u Milanu se nadaju ga dobiti na popustu u siječnju ili na ljeto kao slobodnog igrača.

gol expired Samo Messi je bolji od srpskog majstora: Zabio fantastičan pogodak i srušio rekord divider

Gazzetta dello Sport piše da Zvonimir Boban i Paolo Maldini rade na dovođenju Matića, velike želje trenera Stefana Piolija, ali imaju jaku konkurenciju. Za Matića je zainteresiran i Atletico Madrid, vidjet ćemo mogu li Rossoneri izvesti ovaj posao.

U međuvremenu, radi se i na dovođenju Jeana-Claira Todiboa iz Barcelone. Posudba s obavezom otkupa najčešće se spominje kao formula dovođenja perspektivnog 19-godišnjeg francuskog stopera, ali on navodno baš i nije oduševljen idejom odlaska u Milan.

Glory Collision 2: Rico Verhoeven vs. Badr Hari Katastrofa za Badr Harija u velikom revanšu protiv Verhoevena: Uvjerljivo vodio pa se ponovno teško ozlijedio. Urlao i plakao od muke divider

Todibo se istaknuo sjajnom predstavom za Barcelonu protiv Milanova gradskog rivala Intera, ali rijetko dobiva priliku u Blaugrani i mogao bi napustiti Camp Nou. Međutim, francuski RMC Sport piše da Todibo nije uvjeren da je Milan najbolja opcija za njega. Kao moguće destinacije spominju povratak u Francusku ili odlazak u Premierligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider