Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne želim o tome"

Modrić potvrdio da naboj u reprezentaciji i dalje nije na nivou!

Uoči prve od dviju ključnih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iz Rijeke se za Dnevnik Nove TV javio novinar Milan Stjelja.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak će na Rujevici igrati susret protiv Finske, u pretposljednjem kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine. U Rijeci je novinar Nove TV Milan Stjelja, koji je iz prve ruke približio atmosferu i stanje u reprezentaciji.

Novih ozljeda nema, što je najvažnija vijest za Antu Čačića, koji je zajedno s Lukom Modrićem bio gost konferencije za novinare dan uoči utakmice.

"Nas se pita! Ide nam na ruku što u ovom trenutku, kada je puno kiše palo, igramo na Rujevici, gdje će nam travnjak odgovarati jer će nas gosti dočekati u gustoj formaciji na svojoj polovici. Finska će sigurno čekati našu nestrpljivost, pogrešku i zbog toga moramo biti koncentrirani i agresivni, dovoljno raspoloženi i s brzim protokom lopte dovesti našu kvalitetu u situaciju da poentira", rekao je Čačić na presici.

"Ova utakmica za nas predstavlja veliki izazov, ali i veliku priliku. Jer fantastično je kada imate priliku igrati protiv tako vrhunske ekipe kao što je Hrvatska. I za moje igrače i za mene kao trenera nevjerojatno je igrati protiv igrača koji su među najboljima u svijetu. Ali mi svakom protivniku pristupamo jednako, to je naš način, ali naravno da će biti vrlo teško", kazao je finski izbornik Markku Kanerva.

Nakon poraza od Turske u Istanbulu kapetan Luka Modrić doveo je u pitanje nacionalni naboj u reprezentaciji, a mjesec dana kasnije i dalje stoji kod svojih riječi.

"Ja i dalje stojim kod svojih riječi. Ne želim ulaziti u dubinu zašto je tome tako. Važno je da smo razgovarali među sobom, pojedinačno i kao ekipa. Svjesni smo očekivanja i što trebamo činiti, ako želimo na Svjetsko prvenstvo. Nadam se da ćemo odigrati dvije borbene utakmice", naveo je hrvatski kapetan.

Do četvrtka je prodano 7000 ulaznica, a kapacitet stadiona Rujevica za ovu utakmicu je 8240 mjesta. Ostatak ulaznica bit će pušten u prodaju u petak, iza 15 sati, te će trajati do početka utakmice. Unatoč pozivu Armade na bojkot, čini se da će reprezentacija imati glasnu podršku s tribina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider