Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
može igrati u idućoj utakmici

Nakon kung-fu starta za crveni koji je obišao svijet Rebić se ispričao treneru i suigračima: Milan ga neće kazniti

Ante Rebić dobio je samo jednu utakmicu suspenzije zbog izravnog crvenog kartona zadobivenog u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Milana Ante Rebić (26) suspendiran je na jednu utakmicu zbog crvenog kartona zarađenog u susretu talijanskog Kupa protiv Juventusa.

Rebić je isključen u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu. Nakon što je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, igrači Milana su uspjeli izbiti loptu iz svog 16-erca, a Rebić je u želji da još dalje odbije loptu od svog gola visoko podignutom nogom u rame pogodio suparničkog igrača Danila.

gol expired Pokrajac poražen u Poljskoj za pola minute: Kita ga iznenadio na samom početku borbe divider

Sudac utakmice Orsato Rebićevu je nesmotrenost kaznio izravnim crvenim kartonom, a Talijanski nogometni savez kaznio ga je jednom utakmicom neigranja. Kaznu će odraditi u prvoj kup utakmici "Rossonera" iduće sezone.

Utakmica je završila bez pogodaka, a kako je prvi susret na San Siru završio 1:1, Juventus se plasirao u finale Kupa u kojem će igrati protiv Napolija koji je pred svojim navijačima odigrao 1:1 protiv Intera, nakon što je u prvom susretu slavio sa 1:0.

Rebić se nakon nesmotrenog poteza ispričao treneru Pioliju, suigračima i navijačima Milana, a talijanski mediji navode kako ga čelnici kluba neće kazniti.

Izgradnja teniskog terena u Zadru - 4 Još jedna velika zvijezda stiže u Zadar, a sprema se i jedno iznenađenje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider