Tenis
SPORTOVI
Tenis
ulaznice u prodaji

Još jedna velika zvijezda stiže u Zadar, a sprema se i jedno iznenađenje

Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Galerija Izgradnja teniskog terena u Zadru - 4 Izgradnja teniskog terena u Zadru - 2 Izgradnja teniskog terena u Zadru - 1 +1 Izgradnja teniskog terena u Zadru - 3

Njemački tenisač Alexander Zverev igrat će na Adria Touru koji se od 19. do 21. lipnja održava na zadarskom ŠC Višnjik, objavili su u nedjelju organizatori.

Sedmi igrač svijeta tako će se pridružiti Novaku Đokoviću, Marinu Čiliću i Borni Ćoriću na teniskom megaspektaklu idućeg vikenda. Organizator humanitarno-sportskog Adria Toura upravo je Novak Đoković, a suorganizator turnira u Zadru Hrvatski teniski savez.

gol expired Đoković zbog slika iz Beograda opet trpi napade iz SAD-a divider

"Nadam se da me Alexander Zverev može nadmašiti", izjavio je Đoković nakon što ga je Nijemac pobijedio u Finalu ATP-a 2018. Iako su mu samo 23 godine, Zvereva već sada brojni ljubitelji tenisa, ali i njegovi kolege, vide kao budući svjetski broj jedan.

Uz Finale ATP-a, Zverev je vlasnik još deset titula, a među njima su tri Mastersa. Zadarska publika moći će uživo vidjeti njegov bekhend koji se smatra jednim od najboljih u svjetskom tenisu te agresivan stil igre koji odlikuje ovog 198 cm visokog tenisača.

Adria Tour počinje u petak svečanim otvaranjem u 17,00 sati, a zatim slijede ekhsibicija Novaka Đokovića i zvijezda Toura (17,30 sati) te ždrijeb u 19,00 sati. Subotnji teniski program počinje u 12,00 sati ekhsibicijskim mečom Donne Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim dijelom programa koji počinje u 14,00 sati i drugim s početkom u 19,00 sati. Nedjeljni tenis počinje u 14,00 sati, dok su finalni susreti na rasporedu u 20,00 sati.

Koncert iznenađenja

Adria Tour nastao je na inicijativu Novaka Đokovića kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od utorka na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Ulaznica za Adria Tour kupljena za 19. lipnja vrijedi i za koncert Gibonnija, ulaznica za turnir kupljena za 20. lipnja vrijedi i za koncert Petra Graše dok ulaznica za turnir kupljena za 21. lipnja vrijedi i za koncert gosta iznenađenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider