Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bori se za novi ugovor

Ibrahimović propušta sljedeće kolo: Posljednja prilika za Mandžu?

Ibrahimović saznao kaznu za crveni karton. Mandžukić uskače u sastav i bori se za novi ugovor?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog isključenja u dvoboju 30. kola Serie A protiv Parme, Zlatan Ibrahimović je kažnjen s utakmicom neigranja i novčanom kaznom u visini od 5 tisuća eura.

U gostujućoj pobjedi 3:1 protiv Parme, Milan je posljednjih pola sata igrao s igračem manje. Naime, u 60. minuti susreta, nakon što je prišao i nešto prigovorio sucu Fabiu Maresci, 39-godišnji švedski napadač je zaradio izravno isključenje.

Zbog toga će popularni Ibra propustiti sljedeće prvenstveno kolo i platiti pet tisuća eura kazne. 

Prilika za Mandžukića

Izostanak švedskog napadača sigurno neće bit lako nadoknaditi, ali to bi mogla biti dobra prilika za Marija Mandžukića koji se napokon vraća u sastav nakon ozljede.

Nažalost, od kako je potpisao za Milan, više je vremena proveo van terena, nego na terenu. Veliki broj susreta je propustio zbog ozljede mišića i ranije ozljede gležnja.

Odigrao je tek pet susreta od čega tek jedan susret kao član početnih 11. Bilo je to u remiju kod Crvene Zveze u Europskoj ligi. 

gol expired Perez ostaje na čelu Kraljevskog kluba: Moćni milijarder planira dovesti dvije velike zvijezde i zadržati Real na vrhu piramide divider

Ako se nešto drastično ne promijeni, Mandžo sigurno neće nositi dres Milanove devetke i sljedeće sezone. Štoviše, čelnici Milana bliže su sporazumnom raskidu ugovora s hrvatskim napadačem, nego nastavku suradnje za još jednu godinu.

Zato se u belgijskim medijima pojavila informacija o mogućem transferu Mandžukića u redove jednog od tamošnjih prvoligaša, Club Brugge, Anderlecht ili Antwerp.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider