Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barišić asistirao

Milan rutinski prošao, Tottenham izjegao veliku blamažu: Mudražija kreirao preokret

Favoriti su očekivano izborili 3. pretkolo Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Tottenhama, Milana, Rangersa i Galatasarayja uspješno su preskočili prepreke u 2. pretkolu Europske lige.

Milan je na gostovanju pobijedio Shamrock Rovers s 2:0 golovima Zlatan Ibrahimovića (23) i Hakan Calhanoglua (68). Hrvatski reprezentativac Ante Rebić nije nastupio za talijanski sastav.

Tottenham je opasno živio u Bugarskoj protiv Lokomotiva iz Plovdiva okrenuvši rezultat tek u posljednjih 10 minuta i to s dva igrača više.

Jose Mourinho je otvorio utakmicu s jakim sastavom, no domaćin je iznenadio Spurse stigavši do vodstva u 71. minuti preko Georgija Minčeva. Domaćin se odlično branio, međutim u samo jednom napadu Lokomotiv je ostao s dva igrača manje. U 78. minuti je isključen Dinis Almeida skrivivši kazneni udarac igravši rukom na gol crti, dok je Birsent Karageren isključen zbog prigovora.

gol expired Osijek se prekasno probudio: Basel fenomenalnom igrom u prvih 45 minuta izbacio Bjeličinu momčad divider

Harry Kane je u 80. minuti sigurno realizirao jedanaesterac, a samo četiri minute kasnije Tanguy Ndombele je donio pobjedu engleskom sastavu.

Rangers nije imao problema protiv gibraltarskog Lincoln Red Impsa pobijedivši s 5:0. Dva gola je zabio Morelos (67, 88), a među strijelce su se upisali i Tavernier (21), Goldson (45+4) i Defoe (84).

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić je odigrao cijeli susret za Rangers, a upisao je i asistenciju Goldsonu za drugi gol škotskog velikana.

Kopenhagen je na gostovanju na krilima hrvatskog nogometaša Roberta Mudražije pobijedio IFK Goteborg sa 2:1 nakon što je domaćin vodio sve do 83. minute.

gol expired Kontroverzni Covington poručio mrskom rivalu: "Prestani se ponašati kao pi*ka" divider

Šveđani su poveli u 73. minuti preko Sane, no deset minuta kasnije izjednačio je hrvatski nogometaš Robert Mudražija. Samo dvije minute kasnije bivši veznjak Zagreba i Osijeka je asistirao Jonasu Windu za pobjedu.

Wolfsburg je u Tirani pobijedio Teutu s 4:0, a strijelci su bili Weghorst (22, 75), Lacroix (34) i Mehmedi (90). Josip Brekalo je igrao za goste do 74. minute.

Olimpija i Zrinjski su odigrali odličnu utakmicu koju su dobili gosti sa 3:2 nakon produžetaka.

Olimpija je vodila 1:0 i 2:1, no Zrinjski se oba puta vratio, a potom u produžetku stigao do pobjede Odlučujući pogodak zabio je hrvatski nogometaš Josip Ivančić u 92. minuti. Dva gola za goste zabio je Nemanja Bilbija (51, 84), dok su strijelci za Olimpiju bili Đorđe Ivanović (19) i Andres Vombergar (81).

gol expired Dinamo u jednoj noći ostao bez osam milijuna eura, a možda čak i nevjerojatnih 30! divider

Za goste je branio Ivan Brkić, a cijeli susret je odigrao i Tomislav Barbarić. Josip Ivančić je igrao do sudačke nadoknade, Mario Tičinović do 78. minute, a Dinko Trebotić do 66. minute. Kod Olimpije je u 84. minuti ušao Ante Vukušić, a u 89. minuti Dražen Bagarić.

Galatasaray je na gostovanju pobijedio Nefči s 3:1.Golove za goste zabili su Mbaye Diagne (20, 64) i Christian Luyindama (49), dok je strijelac za Nefči bio Mamadou Mbodj (47). Turci će sada u idućem kolu ugostiti Hajduk.

Španjolska Granada je bez većih problema preskočila gostovanje u albanskom Durresu porazivši Teutu s 4:0. Golove su zabili Soldado (6), Kenedy (11) i Herrera Ravelo (32, 47).

gol expired Bivši prvak Gloryja pretukao osobu koja se zadovoljavala dildom u njegovoj dvorani divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider