FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uznemirujući video

Bivši prvak Gloryja pretukao osobu koja se zadovoljavala dildom u njegovoj dvorani

MMA borac i bivši prvak Gloryja u kickboxingu Joe Schilling pretukao je perverznjaka koji se zadovoljavao s dildom u njegovoj dvorani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši prvak Gloryja u srednjoj kategoriji, MMA borca i trener Joe Schilling objavio je uznemirujući video na kojem udara nepoznatu osobu koja se navodno dildom zadovoljavala u njegovoj trening dvorani.

Na snimci je prvo ruksakom, a onda i nogom udario osobu koja ga moli da prestane. Mnogi su ostali šokirani viđenim, a uz video na njegovom Instagramu stajao je i tekst objašnjenja.

"Uhvatio sam perverznjaka s dildom u kupaonici mog obiteljskog posla. Nije mi žao zbog ovoga."

Nakon niza negativnih reakcija Schilling je objavio još jedan video na kojem objašnjava zašto je napravio to što je napravio.

gol expired Kapetan i heroj Hajduka svjestan da nije bilo sjajno: "Uvukla se neka panika" divider

"Moram vam objasniti snimku koju ste vidjeli. Dok sam vodio trening, ovaj tip se ušuljao u dvoranu. Ekipa koja trenira mi je rekla da je neka propalica otišala pod tuš. Pomislio sam da je beskućnik koji je osjetio potrebu istuširati se, iako je ušao na tuđi posjed. Odlučio sam ga pričekati da izađe. Vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao. Počeo je vrištati, a kad je napokon otvorio vrata vidio sam ga kako se je*e u guzicu s dildom. Zbog toga sam to napravio", rekao je Schilling.

Video što je napravio ovaj MMA borac i njegovo objašnjenje pogledajte u nastavku.

Renova - Hajduk Hajduk izvukao pobjedu u Makedoniji i izborio 3. pretkolo Europske lige divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider