Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio želje za dalje

Kapetan i heroj Hajduka svjestan da nije bilo sjajno: "Uvukla se neka panika"

Hajduk je teškom mukom prošao u 3. pretkolo Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je izborio 3. pretkolo Europske lige nakon što je s minimalnih 1:0 slavio u Makedoniji kod Renove. Mijo Caktaš zabio je odmah u 4. minuti utakmice, Hajduk je nakon toga imao niz odličnih prilika, no na kraju je padao i u konačnici jedva izvukao pobjedu.

"Najbitnije da smo pobijedili. Dobro smo ušli u utakmicu, zabili, imali smo još neke šanse i mogli smo zabiti još pokoji pogodak. Šteta što nismo zabili, a kad nismo uvijek se uvuče neka panika gdje ekipa koja nije imala neke šanse na kraju skoro zabije", rekao je Caktaš i nastavio;

"Najbitnije je da smo pobjedili. Šteta da nismo ranije riješili utakmicu i mirnije priveli kraju utakmicu. Ovo su kvalifikacije na jednu utakmicu i glavno je da smo prošli", kaže kapetan Bijelih, koji je uvjeren da će se dobro pripremiti za idući susret, vjerojatno protiv turskog velikana.

gol expired Hari Vukas: ''Visili smo i parali živce navijačima'' divider

"Na papiru je Galatasaray jača ekipa, ali tko god da prođe mi ćemo se pripremiti za utakmicu."

Mario Vušković odradio je solidan posao u obrani, ali je nakon utakmice priznao da se u redove Hajduka uvukla nervoza nakon silnih promašenih prilika.

"Teška utakmica po teškom vremenu. Sjajno smo ušli u utakmicu, imali smo dobre šanse u prvom i drugom poluvremenu. No onda su nam se zaredale neke pogreške nakon kojih smo se povukli i upali u probleme. Idemo se oporavit, analizirat utakmicu i najvažnije je da smo prošli dalje."

Makedonska momčad slabije je otvorila susret, no kako je isti odmicao bila je sve bolja i bolja.

"Renova nije imala ništa izgubiti i igrali su na glavu. Moramo dobro analizirati utakmicu i okrenuti se novom suparniku, Neftčiju ili Galatasarayju. Galarasaray je veliki klub koji je igrao u Ligi prvaka, a možda je bolje da igramo protiv Neftčija pa da imamo veće šanse za prolazak u playoff Europske lige", zaključio je stoper Hajduka.

Renova - Hajduk Hajduk izvukao pobjedu u Makedoniji i izborio 3. pretkolo Europske lige divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider