FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
konačno u kavezu

Kontroverzni Covington poručio mrskom rivalu: "Prestani se ponašati kao pi*ka"

Pred nama je posljednja UFC priredba prije povratka na Fight Island u Abu Dhabiju.

Vikend pred nama donosi nova UFC uzbuđenja. Priredbu iz Las Vegasa predvodit će borba Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleya u kategoriji velter. Meč dvojice boraca koji jedva čekaju okršaj pogledajte uživo u noći sa subote na nedjelju od 2 sata ujutro na gol.hr-u, a u nedjelju navečer u snimci na Novoj tv.

Colby Covington i Tyron Woodley jedva čekaju svoj okršaj. Dvije godine se pokušavaju naći u oktogonu, ali je UFC svaki put imao drugačiju ideju kome dati koga. Woodley je bivši prvak koji je izgubio titulu od aktualnog prvaka Kamarua Usmana, koji je pak Covingtonu slomio čeljust u borbi za titulu prvaka.

Woodley je nakon tog poraza upisao i poraz od Gilberta Burnsa u svibnju ove godine. Nakon svega ima želju dokazati da je i dalje jedan od najboljih velteraša svijeta.

gol expired Bivši prvak Gloryja pretukao osobu koja se zadovoljavala dildom u njegovoj dvorani divider

"Morao sam staviti naočale da bi mi pasale uz pojas. Ovo je svjetsko prvenstvo, ako mi Tyron Woodley ima nešto za reći, neka dođe do mene. Treba se prestati ponašati kao pi*ka i visiti u Hollywoodu. On je samo tračer koji se ulizuje zvijezdama, a ja sam pravi prvak. Ako me želi vidjeti neka dođe i pokuša mi oduzeti pojas", kazao je Covington Woodleyju.

Sunaslovna borba garantira pravi šou. U njoj će nastupiti Donald Cerrone i Niko Price. Potonji je borac koji teži atraktivnom završetku borbi, a Cerrone je legenda koja je ujedno i UFC-ov rekorder po broju pobjeda prekidom i najviše osvojenih bonusa.

Na popisu borbi je i sjajan okršaj Kamzata Čimaeva i Geralda Meerscharta. Čimaev je oduševio MMA javnost s dvije pobjede unutar 10 dana na Fight Islandu, a ova pobjeda mu garantira okršaj protiv legendarnog Demiana Maije.

gol expired Miočić otkrio ime svog idućeg protivnika i priznao koji bi ga borac mogao pobijediti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider