FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Lesnar je laka borba"

Miočić otkrio ime svog idućeg protivnika i priznao koji bi ga borac mogao pobijediti

Stipe Miočić bio je vrlo iskren i otvoren po pitanju mnogih stvari u velikom intervjuu mjesec dana nakon velike pobjede protiv Daniela Cormiera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Točno mjesec dana prošlo je od pobjede Stipe Miočića u velikoj trilogijskoj borbi protiv Daniela Cormiera, kojom je zacementirao svoje mjesto na tronu najboljeg teškaša svih vremena u UFC-ovoj organizaciji.

Miočić je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 25-minutnog rata protiv DC-ja, a koliko je to bila teško izborena pobjeda govori činjenica da se još nije vratio treninzima.

"Ne, nisam se još vratio treningu, trenutno odmaram. Podosta sam u medijima, ali to se događa nakon borbi. Sad pokušavam raditi ono što nisam u mogućnosti dok sam u trening kampu. Vjerojatno ću se idućeg tjedna vratiti. Ne mogu još udarati nogama, no boksat ću i pomoći tako dečkima u dvorani", otkrio je Stipe u velikom intervjuu, a prenio Fightsite.

gol expired MMA borac uhićen nakon videa u kojem je iznio jednu od luđih teorija o širenju koronavirusa divider

Neizbježno je bilo pitanje o tome koga bi volio vidjeti za idućeg protivnika: Francisa Ngannoua ili Jona Jonesa;

"Ako moram birati, onda bi to bili dečki koje će moja kći dovesti za nekih 15-ak godina", rekao je u šali Stipe, a potom se malo uozbiljio;

"Da sam matchmaker ne bih se borio, no mislim da je Ngannou borba koja slijedi. Imao je lošu našu prvu borbu, no onda je ostvario nekoliko nokauta u prvoj rundi i stvarno je u strašnoj formi. Što drugo napraviti s takvim tipom? Jon Jones je jedan od najboljih svih vremena, dolazi u tešku kategoriju i naravno da bih se borio protiv njega, to je fenomenalna borba. Srećom, ja ne moram birati."

Novinara Chrisa Van Vlieta zanimalo je i postoji li u njegovoj trening dvorani netko tko ga može pobijediti.

"Da, ima ih nekoliko. Prije svega bih tu naveo Aleksu Čamuru. Dečko je poluteškaš i pravi je divljak. Imao je do sada jednu borbu u UFC-u, uskoro ima drugu. On je pravi razbijač i napravit će velike stvari.

gol expired Bizaran završetak spektakularne UFC-ove večeri u kojoj smo vidjeli zastrašujući nokaut divider

Tu je i Jeff Hughes koji je imao nekih slabijih nastupa u UFC-u, ali to nije njegova prava kvaliteta, puno je bolji od toga. To znam iz prve ruke jer mene udara u lice kad spariramo. Vjerujem da će u idućoj borbi pokazati koliko je dobar", pohvalio je svoje timske kolege.

Na kraju nije mogao izbjeći pitanje o eventualnoj borbi protiv Brocka Lesnara, koji je "slobodan igrač" nakon završetka ugovora u WWE.

"Borio bih se protiv bilo koga. Ali, tu bih borbu prihvatio u sekundi. Bio bi to lak i brz posao za mene", pun samopouzdanja je potvrdio teškaški velikan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider