Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
danas stručni komentator

Bivši igrač Man Cityja za Dnevnik Nove TV najavio susret s Dinamom: "Iznenadili su me"

Nekoć popularan igrač među Cityjevim navijačima najavio je utakmicu s Dinamom.

Michael Brown (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Brown bio je veznjak Manchester Cityja, kluba čiju omladinsku školu je prošao, u drugoj polovici 90-ih. Odigrao je 111 utakmica za Građane, a svega nekoliko godina u nebesko plavom dresu bilo je dovoljno da osvoji navijače koji ga i danas pamte.

Brown je bio tipični ''žestoki'' otočki veznjak, češće je skupljao faulove i kartone nego golove i asistencije. Bilo je i dosta kritika na njegove (pre)žestoke startove, ali navijači Cityja voljeli su njegovu borbenost i beskompromisnost. Danas je stručni komentator koji prati Građane, a za Dnevnik Nove TV najavio je susret Manchester City - Dinamo u Ligi prvaka (utorak, 21:00).

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Šokantna anegdota sve govori: Bio je to pravi "rat", čelnici Barce briznuli su u plač, a Rakitić je platio ceh divider

Gospodine Brown, kao bivši nogometaš Manchester Cityja i sada stručni komentator koji pomno prati momčad, biste li rekli da je osvajanje Lige prvaka osnovni cilj Man Cityja ove sezone?

"Pitanje je možeš li uopće napasti City"

"Mislim da je za veličinu kluba, da bi u globalnom smislu došli tamo gdje žele biti, uz još veću pozornost - da, Liga prvaka će sigurno biti ključna, ali nisam siguran da tako razmišlja Pep Guardiola, jer on želi i Premierligu.''

gol expired Hrabra najava Bjelice, otkrio kako ugroziti Man City: "Moja ekipa uvijek ide na pobjedu" divider

Momčad Pepa Guardiole je bila odlična na početku nove sezone, ne računajući poraz od Norwicha. Kako ih zaustaviti? Može li Dinamo to učiniti, posebno u Manchesteru?

"Pitanje je možeš li izaći u napad? Znamo da su krhki u centralnom dijelu obrane. Fernandinho je upao da zakrpa rupe, a Otamendi je izgubio svoje mjesto, pa možeš li ih napasti? Bit će teško jer znamo da City stvara jako puno šansi za gol."

Ne daje puno šanse Dinamu

Je li vas Dinamo iznenadio pobjedom 4:0 protiv Atalante?

"Da! Vidjeli smo kakvu momčad Atalanta ima, ali oni su promijenili formaciju i ostvarili to na fantastičan način. Postići četiri gola na otvaranju Lige prvaka je sjajno, tako da će stići u Manchester puni samopouzdanja."

gol expired Sjajan prvijenac Hrvata u Engleskoj: Navijači mu posvetili urnebesnu pjesmu o veličini njegove "alatke" divider

Mislite li da će sutra Pep rotirati svoju momčad još malo i kakav rezultat očekujete?

"Kada pogledate kakvu momčad ima City, morate se zapitati je li to uopće rotiranje? Igrači koji će ući u momčad su svjetske klase, a na kraju mislim da će rezultat biti: Manchester City tri ili četiri, a Dinamo Zagreb nula."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider