Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"vjerujemo u sebe"

Hrabra najava Bjelice, otkrio kako ugroziti Man City: "Moja ekipa uvijek ide na pobjedu"

Dinamov trener i desni bek stali su pred mikrofone uoči sudara na Etihadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica i Petar Stojanović bili su gosti press-konferencije dan uoči utakmice Dinama i Manchester Cityja. 

Bjelica je za početak otkrio da bi svi njegovi igrači trebali biti spremni za utakmicu. Pep Guardiola je na svojoj pressici pohvalio Dinamo i pokazao da dobro poznaje svoje protivnike.

''Lijepo je čuti pohvale takvog trenera i ne sumnjam da će biti spremni za svaku našu opciju. Znamo da će ih biti teško iznenaditi, ali taktika je jedno, a neke druge stvari su po meni važnije: puno agresivnosti, trke i hrabrosti, pa možeš doći do pozitivnog rezultata. Šanse su male, ali dok postoje mi želimo ostvariti pozitivan rezultat'', rekao je Bjelica.

"Uvijek idemo na pobjedu" 

Što je za vas pozitivan rezultat?

"Mi želimo uvijek ostvariti maksimum, a to su tri boda. Bez obzira tko je protivnik, moja ekipa igra na pobjedu, tako će biti i sutra. Znamo da je to teško, ali vjerujemo u sebe i da ćemo imati šanse, mora se i puno toga poklopiti'', rekao je.

"Mi smo navikli igrati u dobrim atmosferama, možda ne ovakvim kakva će biti na ovom predivnom stadionu, ali igrači samo o tome trebaju uživati, razmišljati o tome da daju sve od sebe i ispunjavaju zadatke koje ćemo staviti pred njih. To je jedino što očekujem od njih, nemamo imperativ rezultata, stvarno mogu uživati. Dolazi do problema kad imate imperativ rezultata. Ovisi kako gledate na utakmicu, ovo je samo jedna nogometna utakmica, očekujem da moji igrači maksimalno uživaju. Naravno da ćemo pokušati pobijediti, koliko god to bilo teško, mi vjerujemo da je moguće", dodao je.

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiola pohvalio Dinamo i otkrio što je zamijetio: ''Hrvati su sjajni u svim sportovima'' divider

Petra Stojanovića čeka vrlo težak zadatak – na njegovoj strani operira Raheem Sterling.

"U Man Cityju su svi vrhunski igrači"

''Naravno da se radi o vrhunskom igraču, ali mislim da su kao cijela ekipa na vrhunskom nivou. Imaju igrače u napadu koji se ističu, mislim da jedino kao ekipa, pomažući jedni drugima, možemo doći do pozitivnog rezultata. Kao što je rekao šef, imamo male šanse, ali nećemo se predati, ostavit ćemo srce na terenu, pokazat ćemo kvalitete i pokazati što znamo'', rekao je slovenski desni bek.

Za momčad Pepa Guardiole upitan je veznjak Kevin De Bruyne.

''Radi se o jednom od najboljih svjetskih nogometaša, ali u Man Cityju su svi isti takvi. Oni sigurno imaju jako puno alternativa, ne znam hoće li to biti plus za nas", smatra Bjelica.

gol expired Sjajan prvijenac Hrvata u Engleskoj: Navijači mu posvetili urnebesnu pjesmu o veličini njegove "alatke" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider