Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
istaknuo tetovažu

FOTO U slično vrijeme kad je Demiral provocirao svojom proslavom gola Özil je svoju provokaciju objavio na društvenim mrežama

Merih Demiral proslavio je svoj gol Austriji vučjim pozdravom, a Mesut Özil u slično vrijeme objavio je svoju provokaciju na društvenim mrežama.

Mesut Özil (Foto: Screenshot)

Turska zvijezda Merih Demiral izazvao je skandal proslavivši gol protiv Austrije na Euru vučjim pozdravom, odnosno gestom rukom koja simbolizira Sive vukove, ekstremističko desničarski pokret, a njemački mediji sad otkrivaju kako je isto napravio i Mesut Özil u slično vrijeme kad je Demiral napravio svoj skandal.

On je pak provocirao fotografijom na instagramu na kojoj je ponosno istaknuo svoju tetovažu koja podržava Sive vukove.

Merih Demiral Turski heroj postaje tragičar? Nijemci objavili kaznu UEFA-e zbog zabranjenog pozdrava, Turci tvrde da je to laž divider

Nasmijao se i pokazao svoje nabildano tijelo, koje posljednjih mjeseci tesa u teretani, ali na lijevoj strani prsa jasno je vidljiva njegova tetovaža simbola "Sivih vukova", tri polumjeseca i zavijajući vuk.

Ovo mu nije prvi put da ju je istaknuo, ali on je svoju političku poruku počeo dijeliti po završetku karijere, pa mu UEFA nema što reći na ovo.

Igrač dana Merih Demiral UEFA pokrenula postupak protiv turskog nogometaša zbog sporne proslave pogotka divider

Merih Demiral FOTO Skandal na Euru: Turski junak golove slavio ozloglašenim simbolom, prijeti mu velika kazna divider

S Demiralom je druga priča, njegov je pozdrav izaziva skandal i očekuju se sankcije, a čini se da ga je UEFA odlučila suspendirati na dvije utakmice. Tako je jučer pisao Bild, ali Turski nogometni savez to je demantirao. Službena potvrda kazne očekuje se tijekom dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider