Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
7:5

Messijeva iskrena poruka Cristianu Ronaldu poslije njegove sedme Zlatne lopte

Čudesni Argentinac produljio je svoju policu sa Zlatnim loptama sa sedmim kipićem i sad ima dva više od svojeg vječnog rivala Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojac neponovljivih nogometaša koji je obilježio tekuću eru svjetskog nogometa - teško ćemo ikad odgonetnuti koji je bio bolji, ali čini se kako je Lionel Messi u ponedjeljak dao odgovor na pitanje tko će završiti karijeru s više Zlatnih lopti.

Čak i on sumnja da ga Cristiano Ronaldo sad može sustići i prestići jer mu za to trebaju još dvije-tri...

gol expired Na dodjeli Zlatne lopte objavili Ronaldovu neprimjerenu fotografiju, Messi, Lewa i Mbappe umirali od smijeha divider

Ronaldo ga je jednom uspio sustići i izjednačiti na 5:5 2017. godine, ali Argentinac je sinoć u Parizu pokupio rekordnu sedmu, ima dvije više od Cristiana, a i nešto je mlađi od 36-godišnjeg Portugalca, pa valjda računa na to kako će ovaj teško producirati još dvije ili tri čudesne individualne sezone do kraja karijere. Valjda računa na to da ne igra više s Lukom Modrićem

"Ne znam je li više moguće skinuti taj moj rekord", rekao je Messi na konferenciji za medije po završetku svečane ceremonije.

gol expired Ogorčeni Ronaldo oglasio se netom prije dodjele Zlatne lopte: ''To je neprihvatljivo'' divider

"Prihvatit ću to kad i ako se dogodi, ali nisam siguran da hoće. Sedam je doista impresivno", konstatirao je Argentinac.

Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague slaže se s njim u svojem komentaru za Mirror Football.

gol expired Osvojio sedmu Zlatnu loptu pa pokazao ljudsku veličinu: Messi poslao sjajnu poruku Lewandowskom divider

"Ne, nitko više ne može sustići Messija. On je jedinstven jer je konstantno na visokoj razini. Ni Diego Maradona ni Pele nisu igrali tako dobro toliko dugo u kontinuitetu."

Mnogi smatraju kako je ova sedma kontroverzno nategnuta i da ju je ove godine trebao dobiti Robert Lewandowski, međutim Balague odmahuje rukom…

"Nema nijedne nagrade koju nije zaslužio. Najbolji je svih vremena."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider