Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izazvali kontroverze

Na dodjeli Zlatne lopte objavili Ronaldovu neprimjerenu fotografiju, Messi, Lewa i Mbappe umirali od smijeha

Trenutak u kojem su ponizili Ronalda, smatraju mnogi, nije bio primjeren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Uniteda Cristiano Ronaldo nije imao šanse za Zlatnu loptu ove godine, a kad je takva situacija, čudesni Portugalac obično ne dođe na svečanost dodjele i komentira je preko društvenih mreža, ali u ponedjeljak uvečer organizatori su ga "natjerali“ da se pojavi.

Bio je to pokušaj šale, koju su mnogi na društvenim mrežama ocijenili kao potpuno neprimjerenu. I dok je njegov veliki rival Messi čekao svoju sedmu statuu, Ronaldo se morao suočiti s činjenicom da ga prvi put od 2007. godine nije bilo među najbolja tri, a njegovo nepojavljivanje na svečanosti ove godine je doživjelo veći publicitet nego inače.

Organizatorima priredbe je, čini se, toliko nedostajao da su ga odlučili sami "dovesti", odnosno usred svečanosti objavili su njegovu fotografiju u donjem rublju pokraj voditelja jučerašnje svečanosti Didiera Drogbe.

Robert Lewandowski, Lionel Messi i Kylian Mbappe umrli su od smijeha kad se fotografija pojavila na videozidu, a čak se i Didier Drogba, koji je sinoć bio vrlo raspoložen za šalu, zapitao – što im je ovo trebalo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider