Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"lupi ga po glavi"

Nakon prve pobjede na najtežem gostovanju Messi izgubio živce: "Šta je, ćelavi? Mene si našao je*at?

Lionel Messi izgubio je živce nakon bolivijskih provokacija po završetku utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina je prvi put nakon 15 godina slavila u La Pazu kod Bolivije na više od 3500 metara nadmorske visine i upisala drugu pobjedu u sklopu kvalifikacija za odlazak na SP 2022. godine. Lionel Messi bio je jedan od ključnih ljudi Argentine, iako nije postigao pogodak ni asistirao.

Lautaro Martinez zabio je prvi, a Joaquin Correa drugi pogodak Argentinaca na utakmici u kojoj su s 0:1 okrenuli na 2:1. Messi je nakon utakmice bio iznimno sretan zbog svoje prve pobjede u karijeri u Boliviji, no radost su mu nakratko pokvarili napadač domaće reprezentacije Marcelo Martins i pomoćni trener Lucas Nava.

Strijelac vodećeg gola na utakmici prišao mu je i podsjetio ga na poraz od prije 11 godina kada je Bolivija slavila u La Pazu s čak 6:1. Tu se vidjelo da je Argentinac već malo izgubio živce, a to se u potpunosti dogodilo nekoliko trenutaka kasnije kada mu je prišao pomoćni bolivijski trener i nešto mu poručio:

gol expired VIDEO: Slavlje Francuza na Maksimiru, Vatreni nisu uspjeli u osmom pokušaju! divider

"Majka ti je ku*va. Koji je tvoj problem, ćelavi? Zašto to radiš? Mene si našao je*at?" poručio je Messi treneru u bolivijskoj momčadi.

Incident je vrlo brzo postao viralan, a za svog je dobrog prijatelja na Instagramu "navijao" napadač Manchester Cityja Kun Aguero.

"Udari ga po toj ćelavoj glavi, Leo Messi", napisao je Aguero.

Djeluje vrlo mirno i staloženo, no kada ga se razljuti, Messi je vrlo britak i opasan na jeziku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider