Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovaj dečko je čudo

Zbog ovog tinejdžera Messi se opet smije: Modrićev poklon ima posebno mjesto u srcu neviđenog talenta

Španjolska ima novu zvijezdu, a jedan od njegovih uzora je i Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jesmo li ikada vidjeli 18-godišnjeg Španjolca koji igra nogomet kao Pedri, pitaju se novinari madridske Marce nakon još jedne fantastične izvedbe u dresu Barcelone, ovaj put u pobjedi protiv Valladolida.

Teško je sjetiti se kada su madridski mediji sipali toliko hvalospjeva na račun jednog igrača Barcelone. Sjajnu partiju Pedri je začinio i potezom utakmice - asistencijom petom Lionelu Messiju za konačnih 3:0.

Bio je to šlag na tortu suradnje ovog dvojca, a njihova kemija jasno je vidljiva. Španjolski mediji ističu i Messijev osmijeh nakon jedne od kombinacija s Pedrijem. Čini se da je napokon pronašao savršenog partnera na terenu. Često smo posljednjih godina viđali Messija zamišljenog, s odsutnim izrazom lica, ali sada se i to mijenja.

Sezona u drugoj ligi, pa najveća pozornica s Barcelonom i legendarna plastična vrećica

Pedri na početku ove sezone nije imao ni 18 godina, a već u legendu ulazi situacija kada je stigao na Camp Nou s plastičnom vrećicom iz trgovine pa otišao kući taksijem nakon što je zabio za Barcelonu u Ligi prvaka.

gol expired Pa što se to događa s Arsenalom? Primili su urnebesan gol, reakcija u maniri Lorisa Kariusa divider

Mladi Španjolac stigao je iz Las Palmasa, gdje je debitirao sa 16 godina i postao najmlađim strijelcem u povijesti kluba. Odigrao je punu drugoligašku seniorsku sezonu prije dolaska u Barcu, a čini se da je to bio pravi potez - Pedri je u Barcelonu stigao spreman za okršaje s velikim dečkima.

Iako je sitne građe, od duela ne bježi, a puno pohvala dobio je na račun postavljanja tijela i građenja, njegovih alata za osvajanje duela.

Modrića "užicao" dres

Pedri je tek prije mjesec dana postao punoljetan, a već je prava zvijezda španjolskog nogometa. Međutim, čini se da mu to ne udara u glavu. Španjolci hvale i njegovu skromnost, koju najbolje simbolizira ona plastična vrećica.

gol expired Trener koji je svijetu predstavio Conora McGregora ima novog asa u rukavu: "Obratite pozornost u 2021. Opasan je" divider

Novinare Marce pustio je u svoj dom u kojem živi s bratom. Pokazao im je zavidne kulinarske i gejmerske sposobnosti, kao i omiljeni suvenir - dres Luke Modrića koji je "užicao" na svom prvom El Clasicu.

Čini se da je Barcelona napokon pronašla veznjaka koji može uskočiti u kopačke velikana poput Xavija i Inieste, i to za samo pet milijuna eura nakon što su desetke, pa i stotine milijuna eura potrošili na pojačanja sumnjive isplativosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider