Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skroman mladić

Došao s vrećicom iz trgovine na Camp Nou, zabio za Barcelonu pa kući otišao taksijem

Mladić je trebao zaigrati za Real Madrid, no odbili su ga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u prvom kolu Lige prvaka s 5:1 pobijedila Ferencvaroš i zasluženo stigla do tri boda.

Za katalonskog velikana zabili su Messi, Fati, Coutinho, Dembele, a svoj prvi gol u dresu Barcelone zabio je 17-godišnji Pedri.

Pedri je u igru ušao umjesto Fatija u 62. minuti i zabio u 82. na asistenciju Dembelea. Da Koeman ozbiljno računa na njega, pokazao je to i prošlo kolo protiv Getafea, kada je Pedri krenuo u prvih 11.

gol expired Khabib objavio popis najboljih nogometaša svih vremena: Posebno je objasnio jedno ime divider

Mladi Španjolac oduševio je navijače na društvenim mrežama. Na utakmicu je došao s vrećicom u kojoj su bili stvari iz trgovine, a nakon dvoboja kući je otišao taksijem. Mladi napadač ima tek 17 godina i još nije dobio vozačku dozvolu pa s treninga i utakmica mora ići taksijem.

''Promašaj Real Madrida''

Pedri je nakon utakmice protiv Getafea zaradio brojne pohvale novinara španjolske Marce, koji su ga prozvali promašajem Reala. Mladi španjolski reprezentativac bio je na probi u Realu prije dvije godine, no stručnjaci Reala procijenili su da Pedri nije dovoljno dobar za njih, a nakon toga on je iz Las Palmasa došao u Barcu i sjajno se snašao.

gol expired Gnabry zaražen, utakmica Bayerna i Atletico Madrida pod znakom pitanja divider

''Dok se neki njegovi vršnjaci još uvijek bore za mjesto među juniorima, on je već zaigrao za prvu momčad Barcelone u prvoligaškom nogometu. Njegovo dodavanje Griezmannu koje je Francuza izbacilo pred Soriju podsjetilo nas je na jednog od njegovih idola Michaela Laudrupa. Vidio je to na snimkama koje mu je njegov otac pokazivao. On i Ansu Fati nisu samo budućnost već i sadašnjost Barce'', zaključuje Marca, koja ukazuje na to da ovaj mladić nije samo otkriće Katalonaca nego i veliki promašaj Reala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider