Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarni svijet topnika

Pa što se to događa s Arsenalom? Primili su urnebesan gol, reakcija u maniri Lorisa Kariusa

Arsenalu baš ne ide ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenalu baš ništa ne ide ove sezone. Zabilježili su najgori ulazak u prvenstvo u posljednjih 46 godina, opasno su blizu zone ispadanja i već su spremni za drugu ligu, a sada su ispali iz Liga kupa od Manchester Cityja (4:1).

Topnici ove sezone često gube i na pomalo bizarne načine, a slično je bilo i protiv Građana. Na poluvrijeme su otišli s obećavajućih 1:1, a onda je u nastavku uslijedio raspad nakon katastrofalne pogreške vratara Runara Alexa Runnarsona.

Riyad Mahrez namjestio je loptu za slobodni udarac i zapucao ravno u Runnarsona. Međutim, rutinski zadatak pretvorio se u noćnu moru kada je islandski vratar nekako uspio loptu odbiti preko sebe u gol. Dosta slično kao Loris Karius u onom finalu Lige prvaka kada mu je izdaleka pucao Gareth Bale.

Gol pogledajte OVDJE.

Teško je reći što je točno glavni problem Arsenala - jesu li to loše odluke trenera Mikela Artete ili jednostavno loš kadar, ili kombinacija jednog i drugog. Što god bio razlog, Arteta smatra i da, povrh svega, jednostavno nemaju sreće.

"Nogomet nije kao košarka. Ako u košarci šutiraš 50 puta, a protivnik jednom, pobijedit ćeš. U nogometu može biti obrnuto i izgubit ćeš 1:0. Izgubili smo od Burnleyja, a da protivnik nije pucao u okvir gola", osvrnuo se Arteta na poraz koji je stigao autogolom Pierre-Emmericka Aubameyanga.

gol expired Potez Barcelone mogao bi postati nezapamćeni skandal: Zabranili igraču da se ukrca na avion i ostavili ga u Istanbulu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider