FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neporažen u MMA-u

Trener koji je svijetu predstavio Conora McGregora ima novog asa u rukavu: "Obratite pozornost u 2021. Opasan je"

Ilias Bulaid mogao bi biti iduća velika stvar u svijetu MMA-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ime Ilias Bulaid poznato je vjerojatno samo najvećim fanovima kickboxinga, a uskoro bi, barem prema riječima poznatog MMA trenera Johna Kavanagha, za njega trebali doznati i zaljubljenici u MMA.

Trener koji je stvorio i svijetu predstavio Conora McGregora ima novog asa u rukavu i upravo je na njega upozorio u svom tvitu na društvenim mrežama:

"Pazite na njega u 2021. Opasan je."

Riječ je o bivšem kickboksaču koji je prije dvije godine počeo s treninzima MMA-a. U kickboksačkoj karijeri upisao je 25 pobjeda i šest poraza, a u dvije profesionalne MMA borbe pod organizacijom Bellator upisao je dvije pobjede.

Posebno je impresivna bila njegova prva pobjeda u rujnu prošle godine, kada je jednim klasičnim kickboksačkim potezom, koljenom u glavu iz klinča, završio svog suparnika. U drugom je meču slavio jednoglasnom sudačkom odlukom uz vrlo uvjerljivu predstavu.

gol expired Pa što se to događa s Arsenalom? Primili su urnebesan gol, reakcija u maniri Lorisa Kariusa divider

On je poput legendarnog kickboksača Badr Harija također nizozemsko-marokanski borac, koji živi i trenira u irskoj SBG dvorani, istoj onoj u kojoj se "rodio" Conor McGregor.

S obzirom na njegovu atraktivnost i samopouzdanje, mogli bismo u budućnosti vidjeti novog UFC-ova ili barem Bellatorova prvaka u perolakoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider