Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"legenda si odavno"

Najbolji nogometaš svijeta Messi naklonio se velikom rivalu Casillasu: "Činio si me boljim"

Lionel Messi naklonio se španjolskoj vratarskoj legendi Ikeru Casillasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

Najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi prokomentirao je odlazak legendarnog španjolskog vratara Ikera Casillasa u mirovinu i pritom nije propustio nakloniti mu se. 

"Iker danas odlazi u mirovinu, ali u povijest je ušao već odavno. Ne samo kao ikona španjolske lige nego i zato što je uspio osvojiti sve na međunarodnoj razini. Bio si spektakularan golman i bilo je vrlo teško imati te za protivnika, ali bilo je to i lijepo rivalstvo koje nas je tjeralo da igramo iznad svojih mogućnosti kada god bismo se sastali", rekao je Messi katalonskim medijima. 

gol expired Barca konačno našla kupca za promašaj stoljeća i rješava se legende: Veliko pojačanje može doći samo pod jednim uvjetom divider

U doista grandioznoj karijeri osvojio je doslovce sve što se u nogometu može osvojiti. Sa Španjolskom je bio prvak svijeta i dvostruki prvak Europe, a s Realom je osvojio tri Lige prvaka i pet španjolskih prvenstava.

„Sveti Iker“, kako su ga navijači Reala od milja zvali, za madridski klub upisao je 510 nastupa, a za španjolsku reprezentaciju 167. U dresu Reala debitirao je 1999., a za španjolsku reprezentaciju godinu poslije. Drži brojne rekorde koji će teško biti nadmašeni.

gol expired Sprema li se katastrofa Reala? Brojke ne lažu, bez Sergija Ramosa jednostavno ne ide divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider