Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće pa neće

Messi u crnoj seriji: Svi su se smijali Ronaldu, ali Leo mu se opasno približio

Inače jako Messijevo oružje ostalo je bez municije u posljednje vrijeme.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo nedavno je zabio gol izravno iz slobodnog udarca za Juventus nakon 43 pokušaja. Portugalcu su često zamjerali da mu slobodni baš i ne idu, ali svejedno ih privatizira i ne dopušta tu i tamo pokušaj provjerenim izvođačima poput Miralema Pjanića.

Pjanić je u međuvremenu dogovorio transfer u Barcelonu, a vidjet ćemo hoće li tamo doći na red za slobodnjak od Lionela Messija. Nastavi li se ovakva Argentinčeva forma, možda ne bi bilo loše da prepustio pokoji udarac Pjaniću.

Gerard Pique Pique se narugao sucima i opasno razljutio Madrid: Bartomeu optužio Real i progovorio o glasinama da Messi odlazi iz Barce

Poznati statističar španjolskog nogometa poznat kao Mr. Chip izvukao je podatak da je Messi nanizao 31 neuspješan pokušaj iz slobodnog udarca. Zadnji put izravno iz slobodnjaka zabio je još u studenom, i to dvaput u istoj utakmici protiv Celte.

Messi glasi za sjajnog izvođača; ovaj niz zasigurno mu nije svojstven i bit će zanimljivo vidjeti hoće li nas uskoro počastiti kakvom majstorijom iz slobdnjaka.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati