Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odustao od utakmice

Messi se odsutno šeće dok protivnik juri po izjednačenje: Snimka koja je uzburkala duhove

Messi je odlučio napraviti pauzu dok je utakmica još trajala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je teže od očekivanog pobijedila Dinamo Kijev (2:1), koji je jedva sklepao momčad nakon što je koronavirus izbacio nekoliko prvotimaca iz stroja.

Na golu je  bio treći vratar Ruslan Neščeret, a njegovi suigrači u polju stvorili su dosta problema kolegi na drugoj strani - Marc-Andreu ter Stegenu, koji je upisao šest obrana.

Imali su Kijevljani i napad u posljednjoj minuti, a tada je nastao i videoklip koji se širi internetom: dok Ukrajinci jure u kontru, Lionel Messi nezainteresirano šetucka po terenu.

Video pogledajte OVDJE.

Mnogi su to protumačili kao dokaz da je Messiju dosta ovakve Barcelone i da je umoran od nošenja cijele momčadi na leđima. Neki ga pravdaju da je bilo 10 sekundi do kraja sudačke nadoknade. Treći pak dodaju da Cristiano Ronaldo to nikad ne bi napravio i da se treba boriti za momčad do zadnje sekunde.

Ronald Koeman isprobavao je nove taktike, vikao je s klupe cijelu utakmicu - osim na Messija. Argentinac ipak ima posebne ovlasti u Barceloni, pa i da napravi ovakvu pauzu dok utakmica još traje.

Rino Gattuso - Karizmatik i miljenik svlačionice

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider