Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bila je jedna iznimka

Vratar Slavije otkrio veliku sramotu za Messija i društvo: "Ružno su se ponijeli prema nama"

Nogometaši Barcelone nisu se lijepo ponijeli prema gostima iz Češke koji su šokirali Kataloniju i osvojili veliki bod na Camp Nouu.

Messi nakon utakmice Barcelone i Slavije Prag (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši praške Slavije kreirali su novo iznenađenje u Ligi prvaka kada su u susretu 4. kola skupine F odigrali 0:0 kod Barcelone na Camp Nouu. Češki je prvak u prvom kolu senzacionalno uzeo bod kod milanskog Intera, a sada je na još impresivniji način ostao neporažen i u Kataloniji.

Češki vratar Ondrej Kolar bio je jedan od najzaslužnijih za uzimanje boda, a to najbolje oslikava njegovih šest obrana, od čega su četiri bile spektakularne.

Dinamo protiv Šahtara (Foto: Igor Kralj/PIXSELL Neviđeni šok na Maksimiru: Dinamo imao 3:1 do 93. minute i ostao bez pobjede! divider

Upravo je Kolar nakon utakmice za češke medije otkrio veliko nezadovoljstvo ponašanjem katalonskih zvijezda, koje su odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka napustile travnjak, bez rukovanja sa svojim suparnicima.

"Messi i gotovo svi igrači samo su otišli. Većina se nije ni rukovala s nama. Bilo je tužno. Bili smo jako sretni i uzbuđeni što ćemo igrati protiv Barcelone na Camp Nouu, protiv tako velikih igrača. Htjeli smo razmijeniti dresove s njima nakon utakmice, ali oni se nisu lijepo ponijeli prema nama", ispričao je Kolar za iDenes.cz.

Erling Haaland (Foto: AFP) Svojim odgovorima neodoljivo podsjeća na Ibru, a novinare ostavlja bez teksta: "Zašto sam jak? Pitajte Boga" divider

Ipak, bio je i jedan igrač Barcelone koji je ostao i čestitao nogometašima Slavije na odličnoj utakmici.

"Marc Andre ter Stegen me sačekao u tunelu. Zaustavio me i rekao da već dugo vremena nije vidio da netko tako dobro brani i da je stvarno uživao u tome. Čuti takve pohvale od tako dobrog vratara... Naježio sam se. Bilo je to nevjerojatno iskustvo", otkrio je češki vratar.

Unai Emery i Arsene Wenger (Foto: AFP) Nakon dvije glatke odbijenice, nasljednik Nike Kovača na klupi Bayerna praktički je poznat divider

Iako se nalazi u grupi s Barcelonom, Borussijom Dortmund i Interom, Slavia je i dalje u igri za prolaz u osminu finala Lige prvaka, ali ne ovisi samo o sebi. Morat će slaviti protiv Intera pred svojim navijačima, ali i protiv Borussije u gostima. Istovremeno će morati računati na Barcelonu da pobijedi Borussiju.

Achraf Hakimi (Foto: AFP) Svijet se divi 21-godišnjaku na posudbi: Zidane čupa kosu, zabio je više golova od cijelog Reala divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider